Přejít na obsah

ukončení smlouvy a nová objednávka kvůli slevě


Návštěvník Roger

Doporučené příspěvky

no, stačí trošku si vynadávat (slušně..) na web. formulářem proč nemáš slevu a najednou vše pude, věř tomu ;-)

 

Takže nemusíš ukončovat smlovu stačí pohrozit odchodem ke konkurenci

  • Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Roger

Pepe: Ještě mám trochu obavu, že když si teď ukecám na stávající smlouvu nějakou slevu, tak o ní budu muset každý rok znova bojovat, ale když Internet vypovím a uzavřu novou smlouvu přes www.stabilniinternet.cz, tak bych ten Internet 10 Mbit mohl mít za 200 kč napořád bez dalšího vyjednávání (pokud tedy dodrží, co na tom webu slibují).

Máte nějakou osobní zkušenost s prodlužováním slevy na Internet, musí se to každý rok opakovaně ukecávat? díky za reakci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
Návštěvník ski1961

pokud by ses nedohodnul a internet zrušil, pak budeš při jeho opětovný objednávce považovanej za novýho zákazníka internetu...

:roll:

 

Přátelé, jste si jisti, že pokud službu (internet) vypovím a následně znovu objednám, že budu pro UPC nový zákazník ? Dnes jsem uskutečnil telefonát se zákaznickou linkou. Chtěl jsem snížit rychlost, prý to nejde, pouze jde zvýšit nabídku. Tak jsem naštvaně řekl, že smlouvu vypovím a následně znovu objednám jako nový zákazník. Zde však přišla jejich rychlá reakce, že v tomto případě již nový zákazník nebudu !!! Prý, kdo službu vypoví, a znovu objedná kvůli nižší ceně, prý již nebude pro UPC nový zákazník. Zde na tomto foru jsem se v několika vláknech dočetl, že tomu tak naopak není.

 

Jak to tedy opravdu je ? Je pravda, co mně dnes na lince UPC řekli ? nebo mě jen záměrně sdělili nesprávnou informaci, abych dostal strach a službu nezrušil ? Je to snad jejich nová taktika nebo došlo k změně v tom, že kdo již někdy jejich službu využíval, tak již pro UPC není nový zákazník v případě znovuobjednání služby ?

 

děkuji..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ski1961

to Slamb :

 

Mám internet 60/6 a chci ho snížit na 30/1 jak je na www.stabilniinternet.cz , protože mi bohatě stačí. Bylo mi řečeno, že snížit nemohu v rámci současné smlouvy. Cena těch 312,-je prý jen pro nové zákazníky !! Když jsem řekl, že ukončím a znovu objednám 30/1 bylo mě důrazně sděleno, že již nový zákazník nebudu a budu od samého začátku platit plnou cenu. To jsem si nevymyslel, tohle mi bylo řečeno !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ski1961

Tak já tady opravdu nechci řešit, jestli 312,- nebo 521,- a jestli je to pro někoho moc nebo málo, pro mě je rozdíl více než 200,- měsíčně velmi znát. Chápu, že pro někoho to žádné peníze nejsou.

 

Mě v tuto chvíli jen zajímá ten pojem nový zákazník. Dnes mi bylo řečeno to, co jsem popsal výše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lejno

Obvykle se to dělá tak, že novou smlouvu uzavřeš třeba na manželku nebo někoho z rodiny. A po čase klidně zase na sebe. Pak už nikdo nebude dohledávat, jestli si dřív něco měl nebo ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník ski1961

V předešlých příspěvcích zde jsem popisoval, co mně bylo řečeno na lince UPC k pojmu nový zákazník. Někteří zde tvrdíte, že když ukončím smlouvu a poté znovu uzavřu, tak jsem zase nový zákazník. Na lince mi řekli, že to tak není.

 

Nyní jsem si přečetl nový ceník od 2.9.2013, kde je na straně 4 citace : "Nabídka určena pouze pro nové klienty. Novým klientem je klient , který s námi v danou chvíli na dané adrese nemá uzavřenou smlouvu na daný produkt a zároveň se jedná o nové koncové místo."

 

Z toho jasně plyne, že po skončení smlouvy a následném objednání již nebudu novým klientem nebo si to vysvětluji špatně ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...