Návštěvník adam_vent Odesláno 18. července 2013 Sdílet Odesláno 18. července 2013 To já mám modem CISCO EPC3925 a internet jde v pohodě i 60Mb/s / 6Mb/s někdy jde i 67Mb/s a výrobci CISCO důvěřuje i americká vláda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radoslavcz Odesláno 18. července 2013 Sdílet Odesláno 18. července 2013 PE1PA: Nejsem zaměstnance, nemám ani žádné výhody a přesto jsem si ho koupil. Nákup je zhruba jako dva roky pronájmu, pak už zdarma. Proč by měl modem dělat to tvoje BUM BÁC ? Není to jen další ze Tvých snů ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. července 2013 Sdílet Odesláno 18. července 2013 PE1PA: Nejsem zaměstnance, nemám ani žádné výhody a přesto jsem si ho koupil. Nákup je zhruba jako dva roky pronájmu, pak už zdarma. Proč by měl modem dělat to tvoje BUM BÁC ? Není to jen další ze Tvých snů ? Však si povíme za dva roky, znám lidi co se v tom pohybují, jinak důvody proč by měl dělat bum a bác, si asi nepozřel tak docela, zkus teda pátrat i někde jinde (ale i zde na fóru se píše o výdrži nových modemů), nebydlíme od sebe daleko, můžeme si pak vyprávět. Myslím, že nezapomeneš, v den "výbuchu", bum bác ani neuslyšíš, prostě to nebude fungovat a ty si koupíš nový a nebo pronájem. Takže si vzpomeneš. Jinak ti přeju, aby to byl můj sen, ale proč by se mi měla zdát taková hovadina. Takže ne sen, ale holý fakt. Ale už dost, těch keců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 Kabelové modemy zrovna patří k té spolehlivější skupině spotřební elektroniky, což zřejmě pramení z toho, že to přece jenom nedělá Číňan na každém rohu, jako je tomu u jiných věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radoslavcz Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 PE1PA: Nejsem zaměstnance, nemám ani žádné výhody a přesto jsem si ho koupil. Nákup je zhruba jako dva roky pronájmu, pak už zdarma. Proč by měl modem dělat to tvoje BUM BÁC ? Není to jen další ze Tvých snů ? Však si povíme za dva roky, znám lidi co se v tom pohybují, jinak důvody proč by měl dělat bum a bác, si asi nepozřel tak docela, zkus teda pátrat i někde jinde (ale i zde na fóru se píše o výdrži nových modemů), nebydlíme od sebe daleko, můžeme si pak vyprávět. Myslím, že nezapomeneš, v den "výbuchu", bum bác ani neuslyšíš, prostě to nebude fungovat a ty si koupíš nový a nebo pronájem. Takže si vzpomeneš. Jinak ti přeju, aby to byl můj sen, ale proč by se mi měla zdát taková hovadina. Takže ne sen, ale holý fakt. Ale už dost, těch keců. Ty asi fakt miluješ katastrofické scénáře, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 Take zacinam uvazovat o nakupu vlastniho modemu, platit mesicni pronajem nema smysl, kdyz se jeho porizeni za dva roky vrati a i kdyby po zaruce odesel, tak nic neprodelas, proste koupis dalsi a jedes dal. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník adam_vent Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 (upraveno) když hodláte mít od nich internet víc jak dva roky tak tu není skoro o čem se bavit, vyplatí si ho koupit a když bude po skončení smlouvi fungovat tak ho můžete prodat už kolik lidí ho tu shánělo ke koupi já osobně bych ho koupil Upraveno 19. července 2013 uživatelem adam_vent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 Já též začínám uvažovat o koupi modemu. Určitě nebudu někoho živit za pronájem. Je to logické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 20. července 2013 Sdílet Odesláno 20. července 2013 A když modem nedejbože v záruce klekne, tak je dle OZ lhůta na opravu 30 dní. A to se vyplatí Naštěstí těch poruch asi není tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 20. července 2013 Sdílet Odesláno 20. července 2013 Kdyz klekne v zaruce, tak se udajne vymenuje kus za kus s tim ze opet budete mit 2 roky zaruku. Navic v mem pripade mam u UPC stale 1000 Kc zalohu za modem, kterou me doufam pri pri koupi modemu vrati, takze za 300 kila mam vlastni novej modem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.