Slamb Odesláno 27. dubna 2013 Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 já chci taky testovat, ale nemám modem chjo... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 27. dubna 2013 Autor Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 Pepe, napis sem MAC adresu modemu MAC Address: 24:76:7d:5b:69:c2 Prave proto jsem se ho na to hned ptal, jestli se zdroj nemel, tak at tam hned nekdo nakluse s novym. Dobrá, pokusím se o to. prave naopak slaby ci vadny zdroj tohle zpusobovat taky muze ... Ono, když je ten výpadek, tak když se snažím pingnout 192.168.1.1 tak mi to píše: "Destination Host Unreachable". když to dám tu adresu do prohlížeče, tak klasicky vyskočí: "Server nenalezen - Prohlížeč nemůže nalézt server IP" Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. dubna 2013 Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Pepe mas ho tam Vyzkousej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 30. dubna 2013 Autor Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Po nahození nového firmwaru: epc3925-ESIP-12-v302r125572-130412c_upc.bin Jsem vypl oba počítače, připojené přes kabel a bum hned v tu dobu výpadek..., tak já nevím :-/ (je to možné ověřit - výpadek před a po postnutí příspěvku, běží mi tam monitoring) Vemu pevnou linku, volám na své číslo pochopitelně jakmile to dám.. tak se ozve jakoby vytáčení a hned potom je to totálně hluché. Přitom kontrolky, co by měly svítit, svití. Většinou čekám než si toho výpadku všimne modem a sám se zrestartuje.. nebo prostě nejčastější to restartuju hned. Protože tím pádem mi nejde ani 192.168.1.1 webové rozhraní a ani ping. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. dubna 2013 Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Jak uz jsem rekl, pravdepodobnost ze by tyto problemy zpusoboval firmware modemu je miziva, spis bude problem nekde v zeleze, tedy modem, zdroj, kabely, pocitac, vylucovaci metodou se na zavadu prijde velmi rychle. Jeste me napada proud zemniho potencialu, ale na to at si prijde servisak UPC sam. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. května 2013 Sdílet Odesláno 1. května 2013 chyba bude v ucastnicke zasuvce zde na foru je podobna chyba popsana urcite nebude chyba fimware ani modemu kdybys misto nesmyslnych chyb hledal chybu vylucovaci metodou davno bys na to prisel nech technika vymenit ucastnickou zasuvku a zdroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 3. května 2013 Autor Sdílet Odesláno 3. května 2013 Včera jsem si všiml, že opět mam starý firmware, nevím proč, ale budiž. // Zdroj se mi vyměnil ze začátku to blbo, potom jsem vyzkoušel vylučovací metodou a už to šlo ihned o moc lépe. Zjistil jsem, že to možná bylo kabeláží, ale nejsem si jistý ve středu si jdu proto Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.