Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím, zkoušel jsem hledat, ale nic jsem nenašel a nebo jsem špatně hledal, ale chci se zeptat jestli mi někdo neporadí proč se mi neukladají při ladění kanaly a to jen ve windows 8, dík za odpovědi!

Odesláno

Rozhodně jsi hledal špatně. Jsou tu minimálně 4 další témata z poslední doby, související s programem DVB Viewer.

Co to znamená "neukládají se"? Programy se naladí ale po opětném spuštění je seznam prázdný? Nebo jiný problém?

(W8 neznám)

Odesláno

Ani kdyz ten SW spustis s pravou mysi - Spustit jako spravce?

Protoze tam se (stejne jako u W7) nektere adresare, kde neni zapis, virtualizuji. A to muze byt ten problem, treba.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

ani když to spustím jako správce, všechno funguje jenom když dám prohledat rozsah tak to ukazuje první obdelníček žlutě a signál ukazuje zeleně tam kde se nacházejí kanaly, ale pořád to ukazuje nalezeno nula a pod windows 7 to funguje normálně.

Odesláno

(W8 neznám)

vám do teplic ještě windows 8 nedorazil? :lol:

Odesláno

Nevím, u mně se nezastavil(y), znám jen z obrázků... Předpokládám podobnou strukturu jako u W7. Zkusil bych při ladění použít stejný aktuální ini soubor z W7, případně i celý channels.dat (pokud nevíš, tak ProgramData/CMUV/). Z Tvého popisu se zdá, že DVBV nic nenachází...

Edit: Nejlépe nalaď muxy v programu TransaEdit a naladěné programy exportuj do DVBV

Odesláno

Ne že by to nutně mělo vyřešit tvůj problém, ale proč vlastně řešíš verzi 4.5.0.0, když už je k dispozici verze 5.1?

Odesláno

Co to máš za zvolený seznam transponderů? Co to používáš za ini soubor?

Podle tvého videa prohledáváš pouze symbolrate 5000MS/s.

Tam už po sjednocení parametrů UPC-Karneval nic nenajdeš.

Odesláno

Přikládám ini soubor pro DVBViewer - takový univerzální - pro dobu sjednocování frekvencí UPC-Karneval.

Ulož si ho do adresáře transponders ve svém konfiguračním adresáři DVBVieweru (výchozí je \ProgramData\CMUV\DVBViewer\transponders\) a pak znovu proveď vyhledávání kanálů při zvoleném seznamu transpondérů "Czech Republic: UPC Digital".

DVB-C_cz_UPC.zip

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague