Návštěvník Retiree Odesláno 1. května 2013 Sdílet Odesláno 1. května 2013 Tak tohle mně odpoledne přišlo, co tomu říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 1. května 2013 Sdílet Odesláno 1. května 2013 Dobrý email, mě právě dorazil na @atlas.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 1. května 2013 Sdílet Odesláno 1. května 2013 Na udičku jsem se, doufám, nechytil. Jelikož nemám v úmyslu svůj pc propůjčovat botům k různým útokům na servery, volal jsem na KC (po 19. hodině!), kupodivu jsem se na druhý pokus spojil s živým operátorem. Ihned zbystřil a zastříhal ušima a odvětil, že bude informovat kolegy... Asi by bylo vhodné volat na KC, ať to začnou brát vážně. Na a asi za 10 minut mi volala botka z UPC a žádala o ohodnocení služeb a přístupu operátora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. května 2013 Sdílet Odesláno 1. května 2013 Ten email me dnes take prisel, docela me prekvapilo kam miri odkaz "aktivovat zde", jde totiz na adresu spolecnosti Lica tedy na http://www.dvb-c-shop.cz odkud vas to presmeruje na podvodny formular, uz jsem jim radeji napsal, aby si ten soubor odstranili. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 2. května 2013 Sdílet Odesláno 2. května 2013 Tak zrekapituluji. Nejprve jsem poslal text e-mailu na KS, poté se mi podařilo spojit s živým operátorem... Dnes jasem obdržel odpověď z KC: "...Vážený pane nnn, dovolte, abychom reagovali na Váš e-mail ze dne 1. 5. 2013. Chtěli bychom Vám potvrdit, že se rozhodně nejedná o email odeslaný naší společností a skutečně jde o podvodný e-mail. Pro Vaši ochranu zdvořile žádáme o jeho vymazání z Vaší e-mailové schránky do složky spam. Děkujeme Vám za pochopení." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 2. května 2013 Sdílet Odesláno 2. května 2013 noa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. května 2013 Sdílet Odesláno 2. května 2013 Nekdo zneuzil webove stranky spolecnosti Lica k sireni podvodnych mailu, na jejich web umistil soubor, ktery presmerovava na podvodnou adresu vybizejici k zadani cisla platebni karty a pak odtud nejspis i stahl i dostupne emailove adresy uzivatelu UPC, budto je nasel treba v diskuzich, nebo stranky primo hacknul a nasel si adresy v databazi. Co me ale nejvic stve, ze Lica to neresi, i kdyz jsem jim vcera vecer posilal dva emaily, tak se nic nezmenilo a nebezpecny soubor na jejich serveru je stale dostupny. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 2. května 2013 Sdílet Odesláno 2. května 2013 Já jsem server Lica nezkoumal a ani v poslední době nenavštívil, takže nevím, ale.. nebezpecny soubor na jejich serveru je stale dostupny. Není to na oznámení Policii ČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. května 2013 Sdílet Odesláno 2. května 2013 Policie nic nevyresi, at si to resi UPC s Licou. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 2. května 2013 Sdílet Odesláno 2. května 2013 Asi se v Lice už probudili... Pátrat po původu účtu asi není v možnostech běžného správce webu, ale možná se mýlím, není to má oblast zájmu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.