Návštěvník lejno Odesláno 29. května 2013 Sdílet Odesláno 29. května 2013 Objednal si tu službu už někdo a funguje mu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 29. května 2013 Sdílet Odesláno 29. května 2013 Po žádosti o aktivaci přes formulář mi 16.5. napsali, že to u mě není dostupné, tak sem to včera zkusil znovu po telefonu a to už mi to neodmítli, zobrazuje se mi to už i v moje upc, ale zatím to nefunguje. Večer restartuji modem a pokud to nepomůže, zavolám technickou podporu. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 29. května 2013 Sdílet Odesláno 29. května 2013 Napiš jak to dopadlo. Já to napřed objednal přes KC, slíbili, že to aktivují, a když se ani třetí den nic nedělo, tak jsem jim opět volal a to už jsem se dozvěděl, že to prý u mě nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RZ Odesláno 29. května 2013 Sdílet Odesláno 29. května 2013 Zdravím, já včera chtěl taky aktivovat UB na KC a operátor nejdřive váhal, ale po chvíli zjišťování potvrdil aktivaci. Po dvou hodinách jsem měl restartovat modem a mělo to fungovat - zatím nefunguje. Zítra zkusím zavolat znovu. Moje UPC: UPC Internet - FIBER 120 - UPLOAD BOOSTER - PRONÁJEM WIFI ED3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 30. května 2013 Sdílet Odesláno 30. května 2013 Tak já sem včera večer restartoval modem a nic, tak sem volal podporu. Chlapík říkal, že protože volám přes UPC telefon nemůže do modemu hrabat a že s tím něco udělá až domluvíme a že budu mít výpadky internetu jak v tom bude hrabat. Nic se ovšem nedělo a ani po restartu modemu dnes ráno nic, stále jen 6 Mbit/s. Takže večer druhé kolo. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 30. května 2013 Sdílet Odesláno 30. května 2013 Tak cca před půl hodinou mi volal chlapík co sem to s ním včera řešil na mobil, prý to řešil až dnes, protože kompetentní osoby nebyly včera k dispozici (pochopitelně, volal sem tam po deváté večer). Prý je to nějaký technický problém a momentálně to nejde nikomu a nikde, řešení asi nějaký čas bude trvat, ETA mi nedal, až to rozchodí, mám si vyreklamovat poplatek za Booster za dobu nefunkčnosti. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 30. května 2013 Sdílet Odesláno 30. května 2013 Tak vida, před půl hodinou dva krátké výpadky připojení a zdá se, že upload jede 10 Mbit/s, to bylo rychlejší, než jsem doufal. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 30. května 2013 Sdílet Odesláno 30. května 2013 jenom zdá nebo tomu tak skutečbně je? pochlub se Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 30. května 2013 Sdílet Odesláno 30. května 2013 Speedtestery ukazují hodnoty někde kolem 9,6 - 9,8 Mbit/s upload, ale lezu tam z venku přes remote desktop, což to ovlivňuje, jednak RDP ukusuje z pásma, jednak ty flashové měřáky vytíží CPU na 100%, což měření taky ovlivní. Doma udělám lepší test. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RZ Odesláno 30. května 2013 Sdílet Odesláno 30. května 2013 U mne taky výpadek a pak to začlo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.