xtonda Odesláno 30. května 2013 Sdílet Odesláno 30. května 2013 Tak Fiber Power 60 + Upload Booster vypadá takhle: Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 30. května 2013 Sdílet Odesláno 30. května 2013 joo, to už je veselejší ne že by to byla kdovíjaká sláva, ale lepší než drátem do oka Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 30. května 2013 Sdílet Odesláno 30. května 2013 Cos čekal? Sem psal, že mám Fiber 60 V rámci nabídky UPC mi to pro mé potřeby přijde jako best value for money. Jediná alternativa tu je VDSL. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 30. května 2013 Sdílet Odesláno 30. května 2013 no přesně tohle, ale tak sem si postesknul, jak jim ty blbý 4 Mb/s trvaly dlouho další 4 Mb/s budou následovat za dalších 10 let btw jak to vůbec vypadá s tim downloadem 150 Mb/s, netuší někdo, kdy bude? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 1. června 2013 Sdílet Odesláno 1. června 2013 Nějaký vývoj tam je, teď mám za 725 Kč 60/10 Mbit (Fiber Power 60 + Booster), když sem na podzim roku 2007 s UPC začínal tak sem za 878 Kč měl 5/1 Mbit (Light + Booster). A tenkrát na ED2 technologii nabízeli upload max 2 Mbit, teď S ED3 umí 15 Mbit. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. června 2013 Sdílet Odesláno 1. června 2013 Kde se to dá objednat? Nikde to na webu nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 9. července 2013 Sdílet Odesláno 9. července 2013 Tak jsem se dneska konečně taky dočkal. Sice to nešlo úplně hladce, protože při dřívějším objednání a následné stížnosti, že to nefunguje, mně vždycky z KC řekli, že se někdo spletl a nelze to a omluva atd. - nakonec jsem to objednal znovu, měsíc se nic nedělo (rychlost nezměněná), ale na nic jsem si nestěžoval. Až když to bylo ve vyúčtování jako položka Upload Booster za 50Kč, tak jsem natvrdo uplatnil reklamaci a do 2 dnů ejhle, vyřízeno a funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 9. července 2013 Sdílet Odesláno 9. července 2013 koukám, že upc ten přesah pěkně zkrouhlo, kde sou ty časy, kdy to místo 120/10 jelo 125/11 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. července 2013 Sdílet Odesláno 22. července 2013 Navýšení rychlosti uploadu je skutečně možné jenom u tarifů 60M a 120M. Do budoucna se uvažuje o zprovoznění i u tarifu 30M. Tolik info z klientského centra, kde jsem se přímo na toto dneska ptal. Hlásím, že Upload Booster teď jde i k tarifu 10/1, už mi to běží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 22. července 2013 Sdílet Odesláno 22. července 2013 tak to je luxus, jedinej tarif od upc, kterej má přijatelnej poměr down/up, navíc za fajn cenu kéž by stejnej poměr měly i všechny ostatní tarify Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.