Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

V poslední době mám problém, že si nepřehraju žádný film nebo seriál ze svého serveru bez bufferingu, mas 1080p.

Když zkusi iperf, tak to naběhne na těch 300 a postupně klesne třeba na 20 mbit. To stejné jiné iperf servery.

Speedtest servery ukážou 300.

Reálně stahování mimo ČR se chová stejně jako iperf prostě začne to na 35 a spadne postně na 2 MB.

Iperf na můj server od jinud než z UPC dá klidně gigabit.

Chová se to tak i ostatním?

Kdyz zkusim test na CZ server, ale nee ookla, ale http://speedtest.cesnet.cz/ tak prvni test zacne na 300, bohuzel nejdelsi delka jde dat 30s - pada to ale obvykle tak nekam ke 170 po trech testech a pak se vrati na 300, to by me popravde stacilo, ale 20 a 170 je trochu rozdil.

Upraveno uživatelem evlo2

• Slamb změnil název na Tragická rychlost připojení
Odesláno

Dofam, ze jsi jen trol, ale tak treba tohle zamezi dalsim podobne stupidnim prispevkum.

Je teda zajimavy, ze nez upc koupil vodafone jsem tyhle problemy nemel.

spacer.png

Nasledne

spacer.png

spacer.png

Odesláno

Ahoj, skús PingPlotter, a skús zistiť pri pingu nejakého problémoveho spojenia, či sa neukáže na nejakom uzle nejaká chyba.

PepaFritzl: Bridge/NeBridge to je fuk. Výkonnosť internetu obmedzuje Modem i keď ho máš v Bridge/neBridge režimu, pretože úkon Modulácie stále preberá modem, nie Router za nim.

Takže skúšať sto routerov za modemom bude zbytočnosť. Najlepšia možnosť - Pustiť zariadenie priamo do modemu bez žiadnych routerov, to bude skôr na nič ten router za nim než Modem od UPC, pretože ľudia radi kupujú 20-30€ routery.

A Autorovi ešte odporúčam skúsiť napísať na podporu čo ti povedia, prípadne pozri hodnoty rušenia a signálu v modemu. Ale priprav sa na to, že ak máš starši modem tak ti budu automaticky tlačiť nový.

Odesláno

Zajimavy,  dneska to nefungovalo ani do CZ, blikalo na modemu DS, tak jsem vyresetoval i do FR to vali tedka 300, ale to me furt nejde do hlavy jaktoze jindy to do CZ slo normalne a do FR spatne vyresil to reset modemu, IP stejna.

Odesláno

Nesmysl, všechny Docsis 3.0 modemy od UPC zvládají 300 Mbps v režimu router (kromě modemu Cisco 3925, který zvládne pouze 140 Mbps)

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Nejsmutnejsi teda, je ze cela tahla anabaze vznikla tak, ze jsem si chtel na TV pustit film a videl jsem akorat buffering, tak teda tedka pripojeni vyresno, ale film furt buffering 😄

aha tak proto me to asi konecne funguje https://www.idnes.cz/mobil/mobilni-operatori/vodafone-vypadek-sluzeb-mobilni-data-hlasove-sluzby-televize-internet.A200528_155601_mobilni-operatori_oma ze tam nejsou konkurencni spojeni 🙂

Odesláno

Jo,komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Taky máme problémy s výpadky internetu v tv od Vodafonu pouštíme YouTube pohádky jede to třeba 10min pak to vypne a musíme znovu hledat technik vyměnil router a stejně nejde jak má

Rychlost padá až se zastaví

• po 5 týdnech...
Odesláno

Ted to par tydnu jedlo a jsme zase zpatky, s tim rozdilem, ze ted uz je problem i po CR mimo UPC/vodafone

c5ICmaO.png

Odesláno

Je fakt možné, že by připojení do UPC a na speedtesty jelo rychle, ale připojení do internetu reálně nepoužitelně a byla to chyba modemu/kabelu?

Je mě prostě divné, že test na UPC ukáže 300 mbit, ale test ke mě na server ukáže několik jednotek megabitů, spíš míň a bylo by to kabeláží.

PWIN5i0.png

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague