Návštěvník evlo2 Odesláno 27. května 2020 Sdílet Odesláno 27. května 2020 (upraveno) V poslední době mám problém, že si nepřehraju žádný film nebo seriál ze svého serveru bez bufferingu, mas 1080p. Když zkusi iperf, tak to naběhne na těch 300 a postupně klesne třeba na 20 mbit. To stejné jiné iperf servery. Speedtest servery ukážou 300. Reálně stahování mimo ČR se chová stejně jako iperf prostě začne to na 35 a spadne postně na 2 MB. Iperf na můj server od jinud než z UPC dá klidně gigabit. Chová se to tak i ostatním? Kdyz zkusim test na CZ server, ale nee ookla, ale http://speedtest.cesnet.cz/ tak prvni test zacne na 300, bohuzel nejdelsi delka jde dat 30s - pada to ale obvykle tak nekam ke 170 po trech testech a pak se vrati na 300, to by me popravde stacilo, ale 20 a 170 je trochu rozdil. Upraveno 27. května 2020 uživatelem evlo2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo2 Odesláno 27. května 2020 Sdílet Odesláno 27. května 2020 Dofam, ze jsi jen trol, ale tak treba tohle zamezi dalsim podobne stupidnim prispevkum. Je teda zajimavy, ze nez upc koupil vodafone jsem tyhle problemy nemel. Nasledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ApacheSK Odesláno 28. května 2020 Sdílet Odesláno 28. května 2020 Ahoj, skús PingPlotter, a skús zistiť pri pingu nejakého problémoveho spojenia, či sa neukáže na nejakom uzle nejaká chyba. PepaFritzl: Bridge/NeBridge to je fuk. Výkonnosť internetu obmedzuje Modem i keď ho máš v Bridge/neBridge režimu, pretože úkon Modulácie stále preberá modem, nie Router za nim. Takže skúšať sto routerov za modemom bude zbytočnosť. Najlepšia možnosť - Pustiť zariadenie priamo do modemu bez žiadnych routerov, to bude skôr na nič ten router za nim než Modem od UPC, pretože ľudia radi kupujú 20-30€ routery. A Autorovi ešte odporúčam skúsiť napísať na podporu čo ti povedia, prípadne pozri hodnoty rušenia a signálu v modemu. Ale priprav sa na to, že ak máš starši modem tak ti budu automaticky tlačiť nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo2 Odesláno 28. května 2020 Sdílet Odesláno 28. května 2020 (upraveno) Zajimavy, dneska to nefungovalo ani do CZ, blikalo na modemu DS, tak jsem vyresetoval i do FR to vali tedka 300, ale to me furt nejde do hlavy jaktoze jindy to do CZ slo normalne a do FR spatne vyresil to reset modemu, IP stejna. Upraveno 28. května 2020 uživatelem evlo2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. května 2020 Sdílet Odesláno 28. května 2020 Nesmysl, všechny Docsis 3.0 modemy od UPC zvládají 300 Mbps v režimu router (kromě modemu Cisco 3925, který zvládne pouze 140 Mbps) Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo2 Odesláno 28. května 2020 Sdílet Odesláno 28. května 2020 Nejsmutnejsi teda, je ze cela tahla anabaze vznikla tak, ze jsem si chtel na TV pustit film a videl jsem akorat buffering, tak teda tedka pripojeni vyresno, ale film furt buffering 😄 aha tak proto me to asi konecne funguje https://www.idnes.cz/mobil/mobilni-operatori/vodafone-vypadek-sluzeb-mobilni-data-hlasove-sluzby-televize-internet.A200528_155601_mobilni-operatori_oma ze tam nejsou konkurencni spojeni 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 28. května 2020 Sdílet Odesláno 28. května 2020 Jo,komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí 1 Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulíšek Odesláno 29. května 2020 Sdílet Odesláno 29. května 2020 Taky máme problémy s výpadky internetu v tv od Vodafonu pouštíme YouTube pohádky jede to třeba 10min pak to vypne a musíme znovu hledat technik vyměnil router a stejně nejde jak má Rychlost padá až se zastaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo2 Odesláno 28. června 2020 Sdílet Odesláno 28. června 2020 Ted to par tydnu jedlo a jsme zase zpatky, s tim rozdilem, ze ted uz je problem i po CR mimo UPC/vodafone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo2 Odesláno 28. června 2020 Sdílet Odesláno 28. června 2020 (upraveno) Je fakt možné, že by připojení do UPC a na speedtesty jelo rychle, ale připojení do internetu reálně nepoužitelně a byla to chyba modemu/kabelu? Je mě prostě divné, že test na UPC ukáže 300 mbit, ale test ke mě na server ukáže několik jednotek megabitů, spíš míň a bylo by to kabeláží. Upraveno 28. června 2020 uživatelem evlo2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.