Odesláno 29. června 2020 4 roky tam to vypíše info o parametru -L, ale s nim to ukáže jenom několik nejbližších serverů 🤔 sem právě hledal nějakej kompletní seznam - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 29. června 2020 4 roky Pouzivam taky to speedtest-servers-static.php Zajimavy, ze centri jede jen kolem 100 - coz me by to stacilo, ale zadnej zazrak 🙂 Kazdopadne diky, testy mimo UPC jsou dalsi co jsem chtel zkusit. (zkousle jsem mimo UPC ze serveru a tam se obvykle dostanu na ten gigabit vc. upc speedtest serveru) Napr. u 5022 coz je stejny hosting jako mam ja, ale jine datacentrum se dostanu na 226Mbps speedtestem. Jsem i ochotnej si koupit server nekd ejinde, ale aby to davalo smysl, kdyz ty problemy s pripojenim jsou zjevne vsude mozne jeste pro zajimavost treba test od neflixu pri nastaveni maximalne 1 vlakna a to uz je treba pro prehavani bluray hranicni Ono kdyz pouziju paralelni spojeni tak se na 200-300 dostanu, ale k streamovani videa je to dost nanic Upraveno 29. června 2020 4 roky uživatelem evlo2
Odesláno 29. června 2020 4 roky na fast.com s jednim vláknem mám taky 85 Mb/s, asi tam bude nějaký omezení, odezvy 13 a 42 ms přes ten iperf na windows se to táhne dost pomalu, ale klasickym stahováním přes prohlížeč to valí plnou rychlostí, jenom z nějakýho záhadnýho důvodu jim to po určitym množství přenesenejch dat zkolabuje a pak to zase postupně nabírá rychlost ten druhej valí líp - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 29. června 2020 4 roky Prijde me to trochu, ze proste ty streamovaci servery na tohle nejsou pripraveny, myslim ty co si clovek udela sam, youtube a netflix maj servery v CR, amazon nevim, hbo go asi taky, to me feungovalo, disney nevim. Driv jsem mel sever doma, ale proste jsm ho uz doma nechtel mit, nicmene v CR by takovy server bysel pres 2000 mesicne a delat nejakou vpn nebo tak se me moc nechce, buh vi jaky byl vysledek a uz jsem tim stravil moc casu a hlavne me to prestalo bavit resit. Hlavne resit to treba nejakym VPS v CR jestli zrovna ten nebo jinej budem mit dobrou konektivitu tam a tam, je proste dost loterie, vyhazovani penez a casu. Teď jsem si koupil teda VPS v ČR na pokus a taky to nedá těch 100 na jedno připojením tak to asi nemá úplně řešení ideální, nejlepší bude prostě omezit kvalitu toho co se stahuje, nejmíň řešení
Odesláno 28. července 2020 4 roky aktualne to vypada, ze to shapovani vodafone znacne omezil a uz se da prehravat i 80mbit film pres internet tak uz to zas nefunguje, parada 😄 2021-03-17
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.