Přejít na obsah

Tragická rychlost připojení

Doporučené příspěvky

Návštěvník evlo2

Pouzivam taky to speedtest-servers-static.php

Zajimavy, ze centri jede jen kolem 100 - coz me by to stacilo, ale zadnej zazrak 🙂

Kazdopadne diky, testy mimo UPC jsou dalsi co jsem chtel zkusit. (zkousle jsem mimo UPC ze serveru a tam se obvykle dostanu na ten gigabit vc. upc speedtest serveru)

Napr. u 5022 coz je stejny hosting jako mam ja, ale jine datacentrum se dostanu na 226Mbps speedtestem.

Jsem i ochotnej si koupit server nekd ejinde, ale aby to davalo smysl, kdyz ty problemy s pripojenim jsou zjevne vsude mozne

jeste pro zajimavost treba test od neflixu pri nastaveni maximalne 1 vlakna

fVPHFh4.png

a to uz je treba pro prehavani bluray hranicni

Ono kdyz pouziju paralelni spojeni tak se na 200-300 dostanu, ale k streamovani videa je to dost nanic

e0tbUJd.png

Upraveno uživatelem evlo2

na fast.com s jednim vláknem mám taky 85 Mb/s, asi tam bude nějaký omezení, odezvy 13 a 42 ms

přes ten iperf na windows se to táhne dost pomalu, ale klasickym stahováním přes prohlížeč to valí plnou rychlostí, jenom z nějakýho záhadnýho důvodu jim to po určitym množství přenesenejch dat zkolabuje a pak to zase postupně nabírá rychlost

image.thumb.png.9b8c2b70678f5734a3ebee50917ba311.png

ten druhej valí líp

image.thumb.png.bbf9ebbe986b967c9348857c9ea754ce.png

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Návštěvník evlo2

Prijde me to trochu, ze proste ty streamovaci servery na tohle nejsou pripraveny, myslim ty co si clovek udela sam, youtube a netflix maj servery v CR, amazon nevim, hbo go asi taky, to me feungovalo, disney nevim. Driv jsem mel sever doma, ale proste jsm ho uz doma nechtel mit, nicmene v CR by takovy server bysel pres 2000 mesicne a delat nejakou vpn nebo tak se me moc nechce, buh vi jaky byl vysledek a uz jsem tim stravil moc casu a hlavne me to prestalo bavit resit.

Hlavne resit to treba nejakym VPS v CR jestli zrovna ten nebo jinej budem mit dobrou konektivitu tam a tam, je proste dost loterie, vyhazovani penez a casu.

Teď jsem si koupil teda VPS v ČR na pokus a taky to nedá těch 100 na jedno připojením tak to asi nemá úplně řešení ideální, nejlepší bude prostě omezit kvalitu toho co se stahuje, nejmíň řešení

• po 4 týdnech...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...