Slamb Odesláno 29. června 2020 Sdílet Odesláno 29. června 2020 tam to vypíše info o parametru -L, ale s nim to ukáže jenom několik nejbližších serverů 🤔 sem právě hledal nějakej kompletní seznam Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo2 Odesláno 29. června 2020 Sdílet Odesláno 29. června 2020 (upraveno) Pouzivam taky to speedtest-servers-static.php Zajimavy, ze centri jede jen kolem 100 - coz me by to stacilo, ale zadnej zazrak 🙂 Kazdopadne diky, testy mimo UPC jsou dalsi co jsem chtel zkusit. (zkousle jsem mimo UPC ze serveru a tam se obvykle dostanu na ten gigabit vc. upc speedtest serveru) Napr. u 5022 coz je stejny hosting jako mam ja, ale jine datacentrum se dostanu na 226Mbps speedtestem. Jsem i ochotnej si koupit server nekd ejinde, ale aby to davalo smysl, kdyz ty problemy s pripojenim jsou zjevne vsude mozne jeste pro zajimavost treba test od neflixu pri nastaveni maximalne 1 vlakna a to uz je treba pro prehavani bluray hranicni Ono kdyz pouziju paralelni spojeni tak se na 200-300 dostanu, ale k streamovani videa je to dost nanic Upraveno 29. června 2020 uživatelem evlo2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 29. června 2020 Sdílet Odesláno 29. června 2020 na fast.com s jednim vláknem mám taky 85 Mb/s, asi tam bude nějaký omezení, odezvy 13 a 42 ms přes ten iperf na windows se to táhne dost pomalu, ale klasickym stahováním přes prohlížeč to valí plnou rychlostí, jenom z nějakýho záhadnýho důvodu jim to po určitym množství přenesenejch dat zkolabuje a pak to zase postupně nabírá rychlost ten druhej valí líp Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo2 Odesláno 29. června 2020 Sdílet Odesláno 29. června 2020 Prijde me to trochu, ze proste ty streamovaci servery na tohle nejsou pripraveny, myslim ty co si clovek udela sam, youtube a netflix maj servery v CR, amazon nevim, hbo go asi taky, to me feungovalo, disney nevim. Driv jsem mel sever doma, ale proste jsm ho uz doma nechtel mit, nicmene v CR by takovy server bysel pres 2000 mesicne a delat nejakou vpn nebo tak se me moc nechce, buh vi jaky byl vysledek a uz jsem tim stravil moc casu a hlavne me to prestalo bavit resit. Hlavne resit to treba nejakym VPS v CR jestli zrovna ten nebo jinej budem mit dobrou konektivitu tam a tam, je proste dost loterie, vyhazovani penez a casu. Teď jsem si koupil teda VPS v ČR na pokus a taky to nedá těch 100 na jedno připojením tak to asi nemá úplně řešení ideální, nejlepší bude prostě omezit kvalitu toho co se stahuje, nejmíň řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo2 Odesláno 28. července 2020 Sdílet Odesláno 28. července 2020 aktualne to vypada, ze to shapovani vodafone znacne omezil a uz se da prehravat i 80mbit film pres internet tak uz to zas nefunguje, parada 😄 2021-03-17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.