Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Když nejde televize ani Horizon Go, tak asi nemá cenu něco řešit, i když “Ve Vaší lokalitě neevidujeme výpadek služeb UPC.”, co?

Jsem sám komu přijde, že to v poslední době stojí za starou belu? Výpadky internetu, výpadky televize, prostě bordel na kolečkách, i zadarmo drahej...

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Podle komentářů na FB se zdá, že vypadla kabelovka v celé ČR.

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • TC 7200, VTV Pro Box, 2xCA
  • Neratovice
Odesláno

Taky mi tu teď zdechla TV. O rychlosti internetu ani nemluvím, mám tarif 300/20, ale poslední měsíc jsem rád, když se dostanu na 150/20.

UPC žádný výpadek neeviduje. Jen mi stále posílají maily o odstávce kvůli zkvalitnění služeb. To jsem za 20 let nezažil !

Upraveno uživatelem petrmet

• Premium
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha 10
Odesláno

Omlouváme se za výpadek způsobený výpadkem elektrického proudu na hlavním headendu zásobující celou ČR signálem DTV a datovým provozem pro celou Prahu a okolí. Bohužel záložní zdroj headendu nezafungoval dle očekávání. Za potíže se ještě jednou omlouváme. Technici intenzivně pracují na obnovení provozu.

• Jiná služba
  • Neomezeně
  • Jiná služba
  • Vodafone TV
  • Praha
Odesláno

Zajímavé je, že analog funguje.

edit: aha, tak to potom ano.

Upraveno uživatelem hpfunny

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

Od té doby, co to převzal Vodaffone, jde kvalita služeb strmě dolů. A bude hůř. 

Odesláno

Hmm pekne, ale aspon je doma ticho[emoji16]

• -
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha
Odesláno

Od té doby, co to převzal Vodaffone, jde kvalita služeb strmě dolů. A bude hůř. 

Odesláno

Ostrava - Poruba. Taky mi chcípla TV. Je pravda, od doby co je to Vodaffon - kvalita jen dolů

Odesláno

Asi měsíc mám časté výpadky internetu. Včera jsme dělali přes technickou podporu nové nastavení. Je to za takovou spoustu peněz opravdu drahé (platím měsíčně cca 2.000,- Kč) Nejspíš bude třeba změna

TV taky nejde jako všude

Upraveno uživatelem jarhol

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague