Odesláno 28. května 2020 4 roky Když nejde televize ani Horizon Go, tak asi nemá cenu něco řešit, i když “Ve Vaší lokalitě neevidujeme výpadek služeb UPC.”, co? Jsem sám komu přijde, že to v poslední době stojí za starou belu? Výpadky internetu, výpadky televize, prostě bordel na kolečkách, i zadarmo drahej... Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 28. května 2020 4 roky Podle komentářů na FB se zdá, že vypadla kabelovka v celé ČR. 300 Mb/s Jiná služba Komfort TC 7200, VTV Pro Box, 2xCA Neratovice
Odesláno 28. května 2020 4 roky Taky mi tu teď zdechla TV. O rychlosti internetu ani nemluvím, mám tarif 300/20, ale poslední měsíc jsem rád, když se dostanu na 150/20. UPC žádný výpadek neeviduje. Jen mi stále posílají maily o odstávce kvůli zkvalitnění služeb. To jsem za 20 let nezažil ! Upraveno 28. května 2020 4 roky uživatelem petrmet Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 28. května 2020 4 roky Omlouváme se za výpadek způsobený výpadkem elektrického proudu na hlavním headendu zásobující celou ČR signálem DTV a datovým provozem pro celou Prahu a okolí. Bohužel záložní zdroj headendu nezafungoval dle očekávání. Za potíže se ještě jednou omlouváme. Technici intenzivně pracují na obnovení provozu. Jiná služba Neomezeně Jiná služba Vodafone TV Praha
Odesláno 28. května 2020 4 roky Zajímavé je, že analog funguje. edit: aha, tak to potom ano. Upraveno 28. května 2020 4 roky uživatelem hpfunny Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 28. května 2020 4 roky Od té doby, co to převzal Vodaffone, jde kvalita služeb strmě dolů. A bude hůř.
Odesláno 28. května 2020 4 roky Hmm pekne, ale aspon je doma ticho[emoji16] - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 28. května 2020 4 roky Od té doby, co to převzal Vodaffone, jde kvalita služeb strmě dolů. A bude hůř.
Odesláno 28. května 2020 4 roky Ostrava - Poruba. Taky mi chcípla TV. Je pravda, od doby co je to Vodaffon - kvalita jen dolů
Odesláno 28. května 2020 4 roky Asi měsíc mám časté výpadky internetu. Včera jsme dělali přes technickou podporu nové nastavení. Je to za takovou spoustu peněz opravdu drahé (platím měsíčně cca 2.000,- Kč) Nejspíš bude třeba změna TV taky nejde jako všude Upraveno 28. května 2020 4 roky uživatelem jarhol
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.