Odesláno 29. května 2020 4 roky Hysterie některých jedinců je skutečně obdivuhodná a nějak se zapomíná, že s výpadky se potýká naprosto každý operátor. Není to tak dlouho, co lehla síť O2. T-Mobile čas od času totéž. Holt je to jenom technika a je potřeba s tím počítat. A že není hned něco vylepeno na webu nebo někdo nezvedá telefony, to taky není žádná tragédie. - - - - -
Odesláno 29. května 2020 4 roky pocitam, ze tady mame dalsi vypadek.. alespon ve Zline, TV i internet down.. 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín
Odesláno 29. května 2020 4 roky U mě ve Zlíně internet v pořádku, firemní i domácí, ve dvou lokalitách. A bez výpadku to bylo i včera (schválně jsem ve firmě procházel logy a byly čisté). Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín
Odesláno 29. května 2020 4 roky @Ondrej1 ja vcera internet vpohode, jen vypadek televize, ale ted nejde uz tak hodku+ ani internet ani tv 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín
Odesláno 29. května 2020 4 roky Ostrava, vodafone mobilni data vypadly. UPC bussines (prace) jede. Kameru doma na UPC vidim. Takze jen ty mobilni data Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 29. května 2020 4 roky Včera večer přestal fungovat TV signál. Dnes dopoledne stále nejde, Mediabox už se ani nedá restartovat, úvodní stránka vůbec nenaskakuje. Praha 5 - Hlubočepy.
Odesláno 29. května 2020 4 roky Ja hodila horizon klasicky do tovaru a nakonec se to premluvit dalo. Ale delalo to strachy, ze teda nene, ale ukecano. Nevim, zda nahoda nebo reseni. Mobil mel taky vypadek dat. Ale clovek je vykulenej coje? Na strankach Vod samo zadny vypadek hlaseny nemeli....
Odesláno 29. května 2020 4 roky Nahlášeno od: 28.05.2020 15:06 Předpokládaný termín opravy: 29. 5. 2020 7:00:00 Výpadek digitální televize v celé ČR Výpadek se týká těchto služeb: ANALOGOVÁ TV, DIGITÁLNÍ TV
Odesláno 29. května 2020 4 roky @dragic-2017 Takhle to bylo u mě. A nakonec to tak stihli opravit, i oznámení smskou o zprovoznění služby, proběhlo.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.