Odesláno 28. května 2020 4 roky Ono už jim nestačí, že blbnou s emailem a jeho podporou starších adres, skoro všude musí teď člověk měnit adresy. A teď jim zase nejde televize, honem hledat jiného poskytovatele služeb! Za ty těžký prachy co od nás berou by měl mít člověk také dostávat stabilní a kvalitní službu. V tomto státě to začíná, ale pěkně smrdět. Co takhle sleva když v době výpadku nemůžeme službu využívat. Myslím, že by to bylo solidní jednání! Teplice!!! Upraveno 28. května 2020 4 roky uživatelem filip5710 Nedostatečné vyjádření
Odesláno 28. května 2020 4 roky Zrovna teď jsem nějakou náhodou přišel v Brně i o Vodafone signál v mobilu, takže........ Upraveno 28. května 2020 4 roky uživatelem sportfix@seznam.cz
Odesláno 28. května 2020 4 roky Tak koukám, že nejsem sám. Nešla mi TV ani digitálně a ani analogově. A jelikož jsem restartoval STB, tak se mi snaží nabootovat, ale zbytečně, jen koukám, jak se mi na něm dokola točí čáry. 😄
Odesláno 28. května 2020 4 roky Koukam na Kaon na hodiny, davam si kavu ze mam jeste hodinku cas nez pujdu do prace a koukam ze je o 45min pozde. - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 28. května 2020 4 roky Teplice - TV mimo provoz, žádný výpadek zde neevidují a dovolat se nelze. Opravdu kvalitní služba!
Odesláno 28. května 2020 4 roky Ve Vodafone mají nyní asi hodně horké chvilky. Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha
Odesláno 28. května 2020 4 roky Dobry den asi pred 2 hodinama prestala jit televize, internet jde. Ani na jedno cislo se neda dovolat 241005100. jindy to keca fantasmagorie a pak cudzinecky a dnes je obsazovaci ton. Hlavne ze za to chcete tolik penez. Jak se dovim co je za problem !!!!!!!!!! dekuju za odpoved
Odesláno 28. května 2020 4 roky @Blanka RiedelovaCož si pročíst tohle vlákno od začátku ? Vím, není oficiální, ale když jsi dokázala vybrat správné téma (vlákno) pro vložení svého příspěvku ...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.