Odesláno 28. května 2020 4 roky @tramin - A proč si kupuješ tak debilní TV? Já mám 2 s CAM a žádné programy se mi nerozházely.A to jsem si jí měl vyzkoušet v obchodě, jestli se programy nerozhází? To byla fakt hodnotná reakce k tématu :-) 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 28. května 2020 4 roky Na různé výpadky a poruchy služeb, jsme si za "X" let používání bohužel zvykli 😞 Jinak i přes výpadek sleduji Horizon TV přes tablet a normálně funguje. Alespoň něco funguje 😉
Odesláno 28. května 2020 4 roky Proč by se měly rozházet programy při výpadku signálu? To už musí být tedy echt krám model... - - - - -
Odesláno 28. května 2020 4 roky Také jsem měla výpadek televize skoro 2h jsem se snažila televizi zapnout.
Odesláno 28. května 2020 4 roky Já bych vás zase rád uklidnil, že na toto neměla koupě UPC Vodafonem vliv (tedy výpadek sítě VF tomu moc nepomohl). Veškerá technologie na DTV je stále v budově UPC. Bohužel se po... více věcí najednou. Vyhořela část technologie, tím došlo k vyzkratování zbytku ... Prostě spousta drobností, které samy o sobě takový velký průšvih nezpůsobí, ale blbá konstelace, že se zrovna v takovém pořadí sešly a bylo to celé víte kde. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 28. května 2020 4 roky Může mít tenhle výpadek něco společného s tím, že mediabox píše Chyba podmíněného přístupu - nepřečte kartu? Přestalo to fungovat v době kdy začal výpadek. 😄
Odesláno 28. května 2020 4 roky Je to děs a hrůza. Neustále výpadky, stále něco padá. Po spojení s Vodafone to jde do kytek.
Odesláno 28. května 2020 4 roky @FreedomRat může a nemusí. Zařízení vůbec nevidí kartu? Nebo ji vidí a není tam předplatné? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 28. května 2020 4 roky před 6 minutami, Marek-26 napsal: Já bych vás zase rád uklidnil, že na toto neměla koupě UPC Vodafonem vliv (tedy výpadek sítě VF tomu moc nepomohl). Veškerá technologie na DTV je stále v budově UPC. Bohužel se po... více věcí najednou. Vyhořela část technologie, tím došlo k vyzkratování zbytku ... Prostě spousta drobností, které samy o sobě takový velký průšvih nezpůsobí, ale blbá konstelace, že se zrovna v takovém pořadí sešly a bylo to celé víte kde. Jak to vypadá, kdy to opraví? Myslím TV, internet mám od jiného poskytovatele. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.