Návštěvník yy31 Odesláno 12. května 2013 Sdílet Odesláno 12. května 2013 Zdravim,mam dotaz ...mam ted internet 5+5Mb/s cena je 200kč +50kč za pronajati modemu,Uvažoval jsem že bych si koupil svuj modem od UPC za 1300kč ,ale smlouvu mam na 12měsicu a nevim co bude pak,to mi cenu zvednou nebo cena 200kč je i při prodlouženi smlouvy..děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. května 2013 Sdílet Odesláno 12. května 2013 jakejch 5+5 Mb/s? jakejch 200+50 s modemem? 10/5 stojí 200+50+50, tobě se povedlo aktivovat upload booster? ty už teď máš ED3 modem? já to celý asi nechápu Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník yy31 Odesláno 12. května 2013 Sdílet Odesláno 12. května 2013 bylo to v akci 5+5 Mb/s´za 200kč + 50kč za zapujčeni modemu na 12 měsicu http://www.stabilniinternet.cz/#fp10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. května 2013 Sdílet Odesláno 12. května 2013 tam neni žádnejch 5+5, ale 10+1... ale stejně pořád nechápu, na co se ptáš jestli si chceš koupit modem, tak si ho kup, nevim, co řešíš ceny sou pořád stejný... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 12. května 2013 Sdílet Odesláno 12. května 2013 Slambe UPC má v nabídce i 5/0,5, takže jedině, že by měl to a k tomu booster. Jinak to fakt nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník yy31 Odesláno 12. května 2013 Sdílet Odesláno 12. května 2013 ptam se jestli mi cenu 200kč po roce zvednou nebo zustane stejna,když mam smlouvu jen na 12měsicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. května 2013 Sdílet Odesláno 12. května 2013 cena je garantovaná na 12 měsíců, minimální doba užívání je taky 12 měsíců pokud zdražej, můžeš smlouvu ukončit a případně znova aktivovat Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník yy31 Odesláno 12. května 2013 Sdílet Odesláno 12. května 2013 znamy si koupil od UPC modem,ale mema už od něho žadne doklady a je už u jineho poskytovatele internetu,když mi ho da a ja ho zapojim bude fungovat internet,nebo raději koupit novy..děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 12. května 2013 Sdílet Odesláno 12. května 2013 Fungovat hned nebude, protože není naveden k žádné službě. Zjisti si jeho MAC adresu a nech si ji u UPC překontrolovat, že se opravdu jedná o odkoupený modem. Pokud je to nevrácený modem se zaplacenou smluvní pokutou, tak ten se znovu nedá zprovoznit Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. května 2013 Sdílet Odesláno 12. května 2013 Internet 5+5 je 10/1. UPC to tak někdy uvádí v inzerci i ve smlouvách. Původně UPC slibovalo cenu 200 kč napořád, pak tuto formulaci vypustili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.