Přejít na obsah

Jak je to s příjmem DTV když mám od UPC jen net?

Doporučené příspěvky

Návštěvník lejno

To je divné, protože karta je majetkem UPC a každý je povinen ji po skončení smluvního vztahu vrátit, tj. nelze ji odkoupit ani si ji ponechat. CAM pochopitelně koupit lze.

Návštěvník son
CA modul s kartou mám. Koupil jsem to za pětikilo.

Je to CI+ přímo od UPC. Karta je již nanic jelikož smlouva byla ukončena a CA modul je odkoupenej.

Ověřil jsem si na callcentru že sériové číslo CA modulu je bez závazků, takže předpokládám že nebude problém mi novou kartu s mým vlastním CA modulem spárovat.

Ale zatím nenám od UPC placenou TV. O ní uvažuji až na podzim.

Ještě bych potřeboval druhý CA modul za lepší cenu a pak uvažuji o pořízení nějakého set-top-boxu s PVR.

Mám v plánu zrušit satelit, takže bude na prodej Dreambox 800HD - originálka a dále HD-BOX 9105.

Až bude aktuální prodej Dreamboxu,tak mi dej vědět.

Návštěvník son

TechniStar K1 nemám,mám AZBOX - příjem DVB - S, DVB - C, jen každý má svůj názor co je solidní a co není - vše má své mouchy. A já to vidím tak, že ty , který jsi užíval dreambox, tak pro tebe vše ostatní bude šunt.

Návštěvník Kema

Já nejsem jen uživatel Dreamboxu. Mám i HD-Box.

Pravda je že obrazový výstup u těchto dvou značek je dost rozdílný. Dreambox je na tom o hodně lépe :-)

Technisat jsem také vlastnil, ale to byl SD.

Důležité u kabelového boxu je hlavně bezchybná spolupráce s CA modulem od UPC a možnost připojení buďto interního HDD nebo externího s vlastním napájením.

Tak jsem si na tohle tema dneska vzpomenul, kdyz jsem byl u zname, ktera ma taky pouze inet od UPC.

Pripojil jsem TV na zasuvku, dal plne ladeni (analog + DVB-T) a naslo to pouze 17 programu v analogu. Jinak ani prd.

V DVB-T 0. DVB-C ta TV nemela, takze netusim vic. Lokalita Ostrava...

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA

Jestli to naladilo analog, mělo by to vidět i DVB-T :) Ale co si budeme povídat, ty televize to mají dosti skryté a nelogické kolikrát to ladění.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...