Odesláno 29. května 2020 4 roky Dobrý den, při zpětném přehrávání mi vyskakuje chyba 2031. Dělá to často ve stejných místech daného pořadu, ať už na tabletu nebo v mobilu. Někdy to neudělá celý den, jindy to vyhazuje několikrát za pořad. Někdy stačí o minutu přeskočit na další čas, jindy by se nedalo koukat na celý díl. Udržuji víceméně aktuální hned po vydání aktualizací. Setkal se s tím někdo? Díky.
Odesláno 29. května 2020 4 roky Stava se mi to stale. Nemohu treba prrhrat vcerejsi dil Hospody s touto chybou. Ale asi jsem si na to zvykl Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 3. května 2021 3 roky Je to děs koukám na Simpsonovi a u těch to nejde nikdy, hbo go je k ničemu od dob co to má Vodafon se to sere!!!
Odesláno 7. května 2021 3 roky Vůbec nefunguje aplikace zamrzne už při výběru státu mám poco X3 a ani na tabletu lenovo ani na motorole one action a známýmu to na iphone normálně jede
Odesláno 7. května 2021 3 roky @Brutus HBO nemá s Vodafone nic společného. @Moduspn Desetitisícům lidí to na Androidu normálně najede a do aplikace se přihlásí. Mají ta 3 zmiňovaná zařízen nějakého společného jmenovatele? Poco má odemčený bootloader? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 7. května 2021 3 roky Já si třeba všiml že u mě je problém od těch posledních updatu na androidu. Mám to na telefonech Samsung, Xiaomi, Android tv Philips, a jednom android boxu. Na všech zařízeních se to chová úplně stejně. Po aktualizaci to zůstane viset na logu Horizon go. Tak jsem aplikaci odinstaloval a znova nainstaloval. To se sice spustí ale když vyberu zemi tak opět na všech zařízeních nejde zmáčknout tlačítko pokračovat. Tak jsem stáhl starší verzi apk a postupně nainstaloval na všechny zařízení a Horizon na všech zařízeních funguje. Tak mám aktualizace zablokované a Horizon funguje
Odesláno 11. května 2021 3 roky No podařilo se mi dostat už dovnitř aplikace ale stejně když chci něco pustit tak to trvá dlouho a jak se načte tak se zase sekne a načítá se po pár minutách znova a dokola ať už na WiFi tak na datech to stejný je to nesledovatelny
Odesláno 11. května 2021 3 roky Bohužel já jsem to asi zakrikl najelo to asi na 3x pak se to odhlásilo a zůstalo to zasekle na stejném okně jako jiní. Dělá to na všech zařízeních co mám doma. A dokonce i na jiném zařízení které jsem zkoušel u kamaráda. Jedná se o Samsung a52
Odesláno 13. května 2021 3 roky Bohužel s tímhle problém asi nikdo moc neudělá - já mám odpozorováno, že někdy pomůže odhlásit a přihlásit, někdy zase zkusit skočit za ten časový okamžik, který způsobuje problém, nebo zvolit jinou 'kopii' vysílaného pořadu, a jako 'final fix' se zkrátka podívat druhý den, kdy už to pak zpravidla jede. Vzhledem k tomu, ze HorizonTV je pro nás už jen 'dočasný milodar' tak nečekám nějaký bugfix - horši je, že nástupnická aplikace VodafonTV je dle všech komentářů, co lze najít, ještě mnohem horší - takže asi tak... Můj soukromý odhad je, že se jedna o výpadky na straně serveru - dost často je pozoruji kolem pozdějších nočních hodin, kdy je zřejmě přetížen...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.