Návštěvník Kaldo Odesláno 18. května 2013 Sdílet Odesláno 18. května 2013 No, je mi to jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 18. května 2013 Sdílet Odesláno 18. května 2013 Přesně tak Elnc...na tu jejich hru jsem nepřistoupil a nakonec jsem vše vyřešil v O2, kde mi dali dokonce pěknou trvalou slevu, protože mám u nich paušál. S internetem od O2 sis moc nepomohl, nabizena rychlost casto neni ani zdaleka realna, mit treba upload 0,3 Mbit co casto byva, bych nechtel ani zadarmo. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 18. května 2013 Sdílet Odesláno 18. května 2013 záleží na tom, jestli je to adsl nebo vdsl... adsl je odpad, vdsl smaží, jak má Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.