Návštěvník Joker93 Odesláno 21. května 2013 Sdílet Odesláno 21. května 2013 Dobrý deň! Chcel by som sa opýtať či by mi niekto nevedel poradiť kde by mohla byť chyba v routri keď upload ide tak ako má čo je 5 mbps, ale download je oproti káblu presne o 50% menší čo je 25mbps a mal by som mať 50 (aj mám ale len cez kábel). Je mi jasné že cez wifi nebudem mať nikdy plnú rýchlosť, ale zase nechcem mať až o polovicu menšiu. kanály a frekvencie som už skúšal nastavovať, ale to nijako výrazne nepomohlo. Prosím pomôžte. Ďakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. května 2013 Sdílet Odesláno 21. května 2013 klasika firmware je aktuální? neni wifi aktivní jenom v režimu G? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joker93 Odesláno 22. května 2013 Sdílet Odesláno 22. května 2013 Nie som si istý, ale asi áno, lebo keď som ho chcel updatnuť, tak mi napísalo že nie je novšia verzia... a Wifi je aktívna v režime "802.11b & 802.11g & 1x1 802.11n". Skúšal som to prepínať, ale nič sa nezmenilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 22. května 2013 Sdílet Odesláno 22. května 2013 no měla by to bejt verze 3 http://www.belkin.com/us/support-article?rnId=526 tak zkus vybrat "N only", jestli tam něco takovýho je Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joker93 Odesláno 23. května 2013 Sdílet Odesláno 23. května 2013 No tak som skúsil vybrať tú možnosť N only (konkrétne som to prepol na "1x1 802.11n") a výsledok žiadny. Stále mi ten download stojí na 25 mbps. Firmware mám aktuálny. Mal by si ešte nejaký nápad ako toto vyriešiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. května 2013 Sdílet Odesláno 23. května 2013 nejdřív aktualizuj, pak dělej závěry a hledej další možnosti firmware často opravuje problémy různejch jednotlivejch součástí, je možný, že tam je nějakej problém s wifi... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joker93 Odesláno 23. května 2013 Sdílet Odesláno 23. května 2013 Takto, ja mám konkrétne v1ku, a k tej je na nete firmware F6D4230-4_WW_1.00.05 a mne ked sa prihlásim do routru píše že mám F6D4230-4_WW_1.00.06. A keď dám aj automaticky aktualizovať cez router, tak mi napíše že nie je novšia aktualizácia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. května 2013 Sdílet Odesláno 23. května 2013 tak tady máš přímej odkaz ke stažení Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joker93 Odesláno 23. května 2013 Sdílet Odesláno 23. května 2013 Áno, ten som už skúšal, ale operácia sa nepodarila a mám hladať firmware ktorý je pre verziu 1, nie 3 http://i44.tinypic.com/t704g0.png btw: stačí napísať že už proste nevieš ako ďalej, možno sa nájde niekto kto bude vedieť, a nie mi tu písať povrchné príspevky ako keby som bol z pomocnej školy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. května 2013 Sdílet Odesláno 23. května 2013 já samozrejme viem, ako ďalej, jednoducho reklamovať, pokud je zariadenie v záruke ak ne, nabudúce voliť spolehlivajšú značku... nabudúce povedaj rovnou, že ta tvá slavná vé jednotka je verze routra a ne firmwaru, ďakujem za pochopenie (+/- amatérskej překlad do slovenštiny pro snadnější pochopení, chyby nejsou vyloučeny ) Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.