Návštěvník jeromme Odesláno 28. května 2013 Sdílet Odesláno 28. května 2013 Zdravím, dnes jsem získal nový internet Fiber 60 a wifi modem EPC3925. Vše funguje OK dokus nespustím uTorrent. V tu chvíli přestane polovina stránek fungovat (Př.: na google.com se dostanu, ale na gmail už ne). Nevím už co mám kde nastavit a včem je problém. Poradíte? Díky, j. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. května 2013 Sdílet Odesláno 28. května 2013 Zaprve omezit pocet spojeni u torrent klienta a zadruhe vypnout v modemu funkci IP flood detection, snad to pomuze. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jeromme Odesláno 29. května 2013 Sdílet Odesláno 29. května 2013 ahoj, díky zkusím edit: tak jsem to vyzkoušel a už to funguje, nevím jak Ti poděkovat!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 29. května 2013 Sdílet Odesláno 29. května 2013 jednoduše viewtopic.php?f=4&t=4256 ale číslo účtu už tam napsaný neni Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.