Přejít na obsah

Kaon KCF-B4003HCO


Návštěvník jeromme

Doporučené příspěvky

Návštěvník jeromme

Zdravím, když se podívám přes foťák mobilu, jsou vidět dvě výrazná modrá světla v místě, kde má být infra ... je fakt, že baterie jsou během dne zcela vybité :-(, už mám objednaného technika ... je to krám :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník jeromme

Zdravím, dneska vyměnil ... funguje teď skvěle ... jen jsem se schválně na to podíval přes foťák a je tam vidět velice jemné dvě modrá světýlky ... tak nevím :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Zsravím,měl bych dotaz..mám tento box ,jsem s ním spokojen,ale dnes se mi objevila na obrazovce taková žlutá ikonka obálky,neví někdo,co to může být?V manuálu jsem o tom nic nenašel.

 

Popřípadě jak se toho zbavit,

 

Děkuju za reakce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník tom0

Dobrý den,

mám také s tímto přijímačem problém - po určité době se sám vypíná - nikde v nastavení nemám zapnuté automatické vypínání. Víte někdo co s tím? Když se vypne při vypnuté televizi to zkousnu, ale po skončení nahrávání i když je televize na jiném programu zapnuta + i bez nahrávání pořadu / při sledování programu na tv / se automaticky po různé době vypne . Co stím ? Mám volat technika? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po poslední aktualizaci fw přibylo v menu položka na automatické vypínání STB pokud se více jak ... (Myslí, že je přednastaveno 3 hodiny) nešáhne na DO a něco přepne, zesílí hlasitost a podobně. Je to prý z nařízení EU ohledně omezení spotřeby. Dá se to ale v menu vypnout. Nejsem teď doma, podívám se zítra.

  • 300 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • modem, VTV box
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník padousa

Zdravím všechny.

Jsem nově příchozí na forum, ale nikoliv do UPC. Také mám s tímto STB již svoje svoje neblahé zkušenosti. Již druhý kus vyměný. První začal vypadávat, respektive při zapnutí skončil v Boot fázi, a dál se neposunul, nebo Inicializoval a po chvilce opět vypadl do Bootu. Také začal zlobit HDD, a po několikeré výzvě k formatu HDD již nebyl přístupný. Pomáhalz pouze dlouhodobé resety s vypnutým PSU ze zásuvky. Napsalo to chybu HDD a konec.

Ale potřebuji poradit vtomto. U prvního STB KCF-B4003HCO mi fungovala bez problému na DO tlačítko pro vypnutí TV do stby modu ( TV 3D LG se STB propojen po HDMI kabelu). Po výměně celého STB ( stejný typ ale asi novější model, vypyají trochu jinak tlačítka na předním panelu, a má jinde tlačítko PWR), mi tato funce nefunguje i když tlačítko na DO zůstalo zachováno. Nevíte čím to může být??? Je možné že je jiný nebo vadný kabel HDMI??? Zatím jsem jej nezkoušel vyměnit. Máte s totu závadou někdo zkušenosti??? Děkuji za odp. PAD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...