Návštěvník rekwy Odesláno 30. května 2013 Sdílet Odesláno 30. května 2013 Dobrý den Jak už název napovídá mam problem s vysokou odezvou u hrani multiplayer her.Když volám na UPC oni problem nevidi, řeším to už cca 3 měsíce použivám UPC Fiber Power 30 a modem mam TC7200.U . Než jsem se prestehoval mel sem uplne ten stejny internet a nikdy sem vysokou odezvu u her nemel. ještě by sem dodal že hraju jen na CZ/SK herních serverech kde jsem hraval i drive bez problemu, problem se projeví tak že mam latency cca 20-30 a zniceho nic latence vybehne 100-200ms , jeste by sem dodal že to nedela jen u jedne hry a s pc problem nemam taky. jsem připojeny pres kabel a wifi mam zakazanou. Předem děkuji za jakou koliv radu a přeju krasny den za chyby v textu se predem omlouvam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 30. května 2013 Sdílet Odesláno 30. května 2013 neni to náhodou to samý? viewtopic.php?f=8&t=4671 btw ty seš z gameparku, co? tam ta móda omluv za neschopnost psát bez chyb asi vznikla... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rekwy Odesláno 7. srpna 2013 Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 TOP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.