Návštěvník freekarol Odesláno 31. května 2013 Sdílet Odesláno 31. května 2013 Mám wifi router Asus RT-N12E a můj problém s ním je, že mi vypadává připojení na mou vlastní sít. Ostatní dostupné sítě vidím... Nastavení routeru: způsob přihlašování=WPA2-Personal kodování WPA=AES wps=časový limit překročen režím bezdrátového připojení=auto skrýt SSID=ne šířka pásma kanálů=20/40MHz kanál=13 rozšířený kanál=9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 31. května 2013 Sdílet Odesláno 31. května 2013 to už sem taky kdysi kdesi zažil, jak sem odpojil zavirovanej komp, najednou to fungovalo bez problémů nejnovější firmware určitě máš Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 31. května 2013 Sdílet Odesláno 31. května 2013 Zmen kanal 13 na nejaky nizsi (1-11), byvaji s nim obcas problemy. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.