Přejít na obsah

Vodafone a snížení uploadu

Doporučené příspěvky

Návštěvník evlo2

A ten TG3492 UPC v CR jeste furt nepodporuje, ze? Protoze zas jestli treba za pr mesicu zacnou, tak me uplne nedava smysl tedka s nima resit vsechny ty ojeby.

Navic teda za provoz toho novyhy modemu je to uz 60kc za mesic za energii jak to je furt rozezranejsi.

Upraveno uživatelem evlo2
  • Slamb změnil název na Vodafone a snížení uploadu

Vy budete mat Vodafone Station (TG3442DE), co je to iste, ale v inom baleni a s inym fw 🙂 a prikon toho routera v bridge mode (vypnute WiFi) je 10-11 W, co som meral.

Rataj s tym, ze minimalne prvy rok budu tie routery davat iba k najvyssim (gigabit) programom, ostatni budu mat Compal - Vodafone ich ma este stale vela skladom..

Upraveno uživatelem quadra2030
  • Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava

Míval jsem 300/30, pak 400/40 a pak se z toho stalo 500/30. Rezidentní služba. Změna asymetrie u domácích přípojek z 1:10 na 1:>10 už je tak dva (?) roky stará.
Business má 500/50 doteď. https://business.upc.cz/zivnostnici-a-podnikatele/internet/

• -
  • -
  • -
  • Compal, 3xCA modul
  • Praha

já mýval 300/20  ,ale teď jsem přešel  k novému poskytovateli a udělal jsem dobře .Teď mám 500/500 přes optickou sít (až do modemu mám optický kabel ) a spokojenost .Protože VF tohle nikdy nedokáže za ty peníze poskytnout .Jo modem mám půjčený zdarma .

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...