Návštěvník Apostol Odesláno 2. června 2013 Sdílet Odesláno 2. června 2013 (upraveno) Dobrý den, chtěl jsem se zeptat lze u EPC3925 pořízaný od UPC vypnout routování. Stále mi převádí veřejnou adresu na privátní. Chci aby sloužil jen jako modem a ne jako router. Router jsem si pořádil vlastní. Dále bych se chtěl zeptat veřejná adresa, kterou mám dynamicky přidělovanou od UPC, není dostupná na ping a VPN, i když v modemu je nastaveno PPTP a IPSec Passthrough: enable a firewall zcela vypnut. Rád bych přistupoval přes VPN do domácí sítě k vlastnímu serveru. Děkuju Upraveno 2. června 2013 uživatelem Apostol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. června 2013 Sdílet Odesláno 2. června 2013 V tomto pripade doporucuju vymenit modem za obycejny typ bez routeru, budes za nej i platit o 20 Kc mensi pronajem, pokud ho tedy nemas koupeny. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Apostol Odesláno 5. června 2013 Sdílet Odesláno 5. června 2013 Můžete být prosím konkrétní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 5. června 2013 Sdílet Odesláno 5. června 2013 Koupíš si od UPC jenom kabelový modem a ten svůj s routerem někomu prodáš nebo si ho schováš na památku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 5. června 2013 Sdílet Odesláno 5. června 2013 Tak nejak, v pripade pronajmu pozadej o jeho vymenum dostanes pak napr. typ EPC 3208. Jinak routovani vypnout udajne jde, navod je zde: http://www.boards.ie/vbulletin/showthre ... 2056758726 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. června 2013 Sdílet Odesláno 10. června 2013 Uvedený postup už v současném firmwaru nefunguje. Při submitu potřebného parametru se oběví černá stránka s nápisem 403 forbidden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.