Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Spíš špatně nastavené počítání :D

Odesláno

Ale u koho podle me ty data souhlasi skutecne jsem toho tolik natahal.Jestli je to u nich tak aspon at to vydrzi na tech 20GB.Tento mesic tam bylo limit 10GB sttazeno 8.5Gb zbyva11.5Gb coz je docela sranda ne.A opravdu jelo to dokud jsem vysosal 20GB.Tak ted nevim co mi ceka v unoru ,ale podle pravidelnosti jen 10GB a v breznu zase 20GB,ale maji nejak pridavat trafic ne cetl jsem to tady na foru je to fakt???

Odesláno

Tak jsem právě přesosal a jedu jenom na 200/50 :cry:

Jenom mi trochu vadí, že když jsem se díval, měl jsem přeneseno 19,25 GB a po tom, co mi přišel email, tak tam bylo najednou 22,3 GB... :cry:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

hh ja mam wifinu za 500,- a neni problem 70GB :)))

nechapu to zvysovani rychlosti ... k cemu??? kdyz by raci nechali ten 2mbit a dali nakej normalni limit a nebo normalni fup ...kdyz by nechali fup na 512/256 tak u nich zustanu a nebo limit nad 80GB

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague