Přejít na obsah

BRNO: Obcasne kratke vypadky + Voyo atd.

Doporučené příspěvky

Návštěvník Harny

Ahoj,

do ted jsem byl na netboxu (a predtim FTTH Orange na Slovensku), takze s necim podobnym jsem se nikdy nesetkal.

Pred nekolika mesici jsem se v ramci Brna prestehoval - do Medlanek. Dostupne je bohuzel pouze UPC, ale rikal jsem si ze 100mb ozelim, ze 30-60 staci. Upload se da prezit.

To, ze prvni mesic byl net po vecerech extremne pomaly, se vyresilo, technik rikal ze se jednalo o cely blok.

Pred dvema mesici jsem zacal zase hravat LoL (online arenova hra). Hrajeme vetsinou dva vedle sebe, ja windows desktop wired, kamos macbook wifi. Oba se setkavame s poblemem ve stejny cas a po stejnou dobu.

Pri rekneme 3 hodinach hrani, se nahodne objevuji lagy, nekdy jeden 3-4 vterinovy, nekdy je jich vic, vetsinou ale 1-3 a nikdy netrvaji vic jak cca 5 vterin.

Je tohle normalni?

Dalsi problem ktery jsme meli poslednich nekolik mesicu je problem se sluzbou Voyo a youtube, po vecerech byla sluzba polovinu tydne nepouzitelna, stream nacital 15 vterin aby pokazde pustil 3 vteriny videa. Rychlost netu byla pritom v poradku. Mozna pretizenej peering? U youtube to bylo nezavysle na Voyo, pretizene zahranicni linky? Celkove jsem se sluzbami UPC docela nespokojeny. Kdyz chce clovek drazsi balicek s rychlejsim netem, tak aby jeste platil 700 za vymenu modemu, podvecerni volne terminy na technika jsou 3 tydny od zavolani, to ja ani nevim jestli budu ve meste tou dobou :lol:

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3911-brno-obcasne-kratke-vypadky-voyo-atd/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Harny

Diky, alespon neco se vysvetlilo.

Voyo uz par tydnu nezloby, zustavaji jen ty lagy.. Zajimave je, ze pri tech kratkych vypadkach spojeni funguje download a poloha hracu atd se updatuje.

Nefunguje hlavne upload.

Pretizenim linky to neni, stava se to i ve 4 rano..

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3911-brno-obcasne-kratke-vypadky-voyo-atd/#findComment-65027
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...