Přejít na obsah

Kam se dá srazit cena Internetu 5M?

Doporučené příspěvky

Obávám se, že sleva není pro všechny, co mají tento internet. Na webu je napsáno:

Nové ceny pro vybrané tarify

Vážení klienti,

Od 1.2.2014 dochází ve vybraných případech k úpravě cen služeb.

Úpravy cen za služby UPC od 1.2.2014 se Vás týkají pouze v případech, kdy jste od nás obdržel dopis nebo e-mail s touto informací.

Bližší informace, jakým způsobem se Vás změna dotkne, dohledáte v uvedené e-mailové komunikaci a na webové stránce, která podrobně popisuje změny související s Vaší UPC službou (odkaz na tuto stránku také naleznete ve zmíněném e-mailu).

Děkujeme za pochopení,

Vaše UPC

Já používám standardní (M) za 249,-Kč + wifi modem. Nepočítám do toho pevnou linku a TV. Nemám žádný kombinovaný balíček.

Dopis ani email jsem neobdržel.

Ceník na webu je od 1.1.2014, pozdější jsem nenalezl.

Také by mě zajímalo, v jakých konkrétních případech dochází ke změně.

Návštěvník YABAKA
kdyby radši udělali tarify stylem 10/10, 50/25, 125/25 a 250/25, když sou na tom s tim uploadem pořád tak špatně :roll:

Kolik lidí ten rychlej upload využije? Vždyť až do doby, než se začaly tahat do bytu utpéčka, měl každej asymetrickou rychlost cca 10:1 jak u kabelovek, tak u DSL. Nějak mně to připadá, že zvyšování uploadu nebo dokonce symetrika je víc marketingovej tah, než něco skutečně potřebnýho. A kdo to opravdu využije, třeba firmy apod., ten si to jistě už dávno pořešil jiným připojením.

to je, jako by ses zeptal, kolik lidí využije tak rychlej download (200+ Mb/s)... když z toho upc dokáže vytáhnout jenom 25 Mb/s, tak ať to jako základ mají všichni a zákazníci si připlácej jenom za rychlejší stahování, pokud ho chtějí... 25 Mb/s je solidní základ a určitě by bylo hodně lidí spokojenejch, takhle každej uteče k prvnímu pepíkovi, kterej na vesnici přes wifinu pouští 10/10 za 300 měsíčně... kdyby tady ta možnost nabízet aspoň trochu solidní upload nebyla, tak prosim, je tady těch 10/1 a nedá se s tim nic dělat, ale takhle? :roll:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...