Návštěvník Bucky Kid Odesláno 1. února 2014 Sdílet Odesláno 1. února 2014 Bůhví jak to s tím je, když jsem tam volal operátorka sice přiznala že se bude zrychlovat ale sama pořádně nevěděla co. Nejpravděpodobnější varianta je že nabídnou zrychlený tarif novým zákazníkům. Těm starým zůstane 5 s tím že pokud touží po rychlejším downloadu, budou si moct přejít na vyšší tarif za patřičně vyšší cenu Byl bych překvapen kdyby poskytli stávajícím zákazníkům nějakou přidanou hodnotu za stejnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ritchy Odesláno 1. února 2014 Sdílet Odesláno 1. února 2014 "Jak komu" je to proto, že oznámení s navýšením na 10M pravděpodobně nepřišlo všem uživatelům 5M. Zpráva na UPC v tom taky nedělá zrovna jasno - http://www.upc.cz/o-upc/novinky/nove_ceny_vyybrane_tarify/2104/21045028.htmlJá jsem v Praze, můj brácha v Brně má taky 5M a žádné oznámení mu nedorazilo. Taky pochybuju, že by se 5M navyšovalo těm, co ho mají v rámci TV od UPC a ne placené samostatně. Celoplošné navýšení 5M bych teda z dostupných "informací" nečekal. Ale kdo ví jak to bude, u UPC je možné ledacos... TVL to je hláška na tom odkazu Dělají z nás jen a jen Hnus velebnosti! Nejlepší recept: zavolat > mám jiného poskytovatele za 1/2 cenu > oni "no tak pošlete výpověď!" > já "ok, posílám /opruz s poštou/" ale ji, pošlu> oni vyčkávají do poslední chvíle, já už jsem nervózní, ale přesto volají týden před odpojením, zda si to nerozmyslím a nabídnou úplně jinou cenu, nakonec podlezou mnou narhovanou a to je má šance Napodruhé říkám operátorce, zda to půjde bez vyhrožování a posílání výpovědi a ona, že asi ano, že se mi ozve... cena stále skvělá Citovat 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. února 2014 Sdílet Odesláno 1. února 2014 Tak za 25 Kc mesicne mit dvojnasobnou rychlost downloadu zase neni tak spatne, ja bych to neseril. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. února 2014 Sdílet Odesláno 1. února 2014 Hmm, tak u mě taky žádná změna, modemík restartován, bez efektu. Mě se ta nabídka líbila, za takový peníz navíc celkem slušný. Zkusím v pondělí napsat na podporu, ale očekávám, že to nebude mít žádný efekt a nakašlou mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 2. února 2014 Sdílet Odesláno 2. února 2014 Neni to jen pro nove zakazniky. Proc by mi jako psali z UPC email, ze mi to od 1. unora zvysuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. února 2014 Sdílet Odesláno 2. února 2014 slíbili mailem, ale stále to nefunguje. předpokládám, že zdražení bude fungovat bezchybně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. února 2014 Sdílet Odesláno 2. února 2014 je neděle a teprve 2.2., možná to někoho překvapí, ale nejste na síti sami Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. února 2014 Sdílet Odesláno 3. února 2014 Slambe proč píšeš takový vaginoviny? Změny ohlášené 1,5 měsíce předem by snad u společnosti jako je UPC mělo být možné uvést do praxe v den, který si sama určila. Ať má zákazníků kolik má, určila si ho sama že ho stihne a takhle provede. Když se navyšovalo ze 2M na 5M, taky se to dělalo průběžně cca 7-14 dní PŘED plánovaným termínem, aby to na den změny bylo pro všechny OK. To ani nemluvě o tom, že zvýšená cena ti v takových případech běží taky hned první den, takže je běžné a očekávané tyhle změny služeb raději technicky provádět v předstihu. Trochu mám obavu, že v tom bude nějaký zamotanější problém, třeba jako že to vlastně oznamovali lidem, pro které to nebylo určené To by pak bylo obzvlášť "veselé" pro ty, kteří kvůli oznámeným změnám a zdražení smlouvu s UPC vypověděli, a přitom by to byl jen omyl od UPC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 3. února 2014 Sdílet Odesláno 3. února 2014 proč? no protože, jak sám vidíš, to ještě neni, asi proto hele Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. února 2014 Sdílet Odesláno 3. února 2014 OK, mame unor a pracovni den, kolik vam to dneska bezi (po resetu modemu) Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.