Návštěvník Odesláno 5. února 2014 Sdílet Odesláno 5. února 2014 Díky za zprávu, dobré vědět, to se divím že to fakt jede. Gratuluju Díky žes napsal, že to není všechno jen omyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 5. února 2014 Sdílet Odesláno 5. února 2014 Vsak se mrknete na Moje UPC, jestli vam uz zvedli poplatek, ja uz tam vyuctovani na unor vidim, mozna se tam i zmenil nazev toho desitkoveho internetu, ja mam ale 120 Mb, takze nevim. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 5. února 2014 Sdílet Odesláno 5. února 2014 Faktura uz prisla s vyssi cenou a dneska po restartu modemu jede 10 Mbit/s. Tak slava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. února 2014 Sdílet Odesláno 6. února 2014 tak u mě ani po dnešním restartu nic, tak volám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. února 2014 Sdílet Odesláno 6. února 2014 Odpověď06. 02. 2014 - 10:19 Zdravím Vás Petře, u internetu s rychlostí 5 Mbit/s byla navýšena internetová rychlost na 10 Mbit/s u všech klientů s výjimkou klientů, kteří využívají aktuálně nabízený standardní a věrnostní internetový tarif Internet 5 nebo Internet 5+. U těchto tarifů ke změně nedošlo. Evča, UPC Facebook tým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. února 2014 Sdílet Odesláno 6. února 2014 Během tohoto měsíce nám bude rovněž navýšená rychlost, dělají to celoplošně a máme "výhodu", že nemám žádný závazek. Ten, kdo se nalákal na věrnostní program má smůlu ohledně navýšení rychlosti. Jak do konce února to nebude navýšené, tak volám na techniky, ať nastartují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. února 2014 Sdílet Odesláno 6. února 2014 tak po dotazu kontaktním formulářem to technik do hodiny zprovoznil. ani jsem nemusel restartovat. tak snad bude mít 6 dní zpoždění i zdražení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. února 2014 Sdílet Odesláno 7. února 2014 Sláva, konečně můžu říct Jupííí směrem k UPC Škoda toho kostrbatého náběhu, to mohlo být pořešené víc profi, ale teď to jede i bez restartu modemu příjemných 10/1. U mě veliká spokojenost. Ještě si to drží relativně nízkou cenu (v rámci nabídky stabilního připojení) a přitom se s tím už dá i celkem normálně fungovat a stahovat. Načítání internetových videí taky trošku ožilo, no příjemné překvapení, hlavně že to vůbec vyšlo. Za mě je na místě pochvala vůči poskytovali, udělali mi tím radost. Netu zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. února 2014 Sdílet Odesláno 7. února 2014 Tomu se rika spokojenost na obou stranach Jinak UPC modem vetsinou po zmene rychlosti resetuje nadalku, takze rucne je to nutne delat je pro urychleni one zmeny. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.