quadra2030 Odesláno 11. června 2020 Sdílet Odesláno 11. června 2020 Zvysena latencia je pri Compale fakt, nie vymysel.. ze ho nevidi bezny uzivatel pri streamingu/youtube, facebooku ci nacitani www stranok neznamena, ze ten problem neexistuje! Ak ho uzivatel neregistruje (ci nevie, co to je), tak to naozaj nepotrebuje riesit.. a takych je 98%, to vie dobre Intel (vyrobca) aj provideri (poskytovatelia), preto sa to neriesi a nebude riesit. Ci stoji rozdiel spotreby medzi cistym modemom (Cisco malo spotrebu 7-8 W) a Compalom (okolo 12-13 W v bridge mode, v router mode so zapnutym WiFi aj 20 W) za diskusiu.. a nove DOCSIS 3.1 modemy a routery maju vyssiu spotrebu - vykonnejsie CPU, viac RAM, vykonnejsie WiFi.. Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 12. června 2020 Sdílet Odesláno 12. června 2020 Netvrdil jsem, že je to výmysl. Ale zbytečně se tím straší lidi a ostatně sám píšeš, že to 98% nebude řešit. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. června 2020 Sdílet Odesláno 12. června 2020 Taky bych řekl, kdyby to tady quadra2030 vytrvale nepropagoval, tak o tom problému téměř nikdo pravděpodobně ani neví, vzhledem k tomu, kolik těch modemů na siti je a kolik si na to zde stěžovalo lidí, to bych spočítal na prstech jedné ruky, tak si myslím, ze to tak dramatické nebude. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 12. června 2020 Sdílet Odesláno 12. června 2020 (upraveno) Podle quadra2030 má problém přibližně 10000 zákazníků a to už je hezké číslo 😮 Upraveno 12. června 2020 uživatelem technik Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 12. června 2020 Sdílet Odesláno 12. června 2020 Ten pomer som strelil odhadom (podla diskusii a situacii v DE), ci je v CZ 10000 hracov online fps hier (ti si to vsimnu, najcastejsia kategoria) pripojenych cez Compal, netusim 🙂 Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 12. června 2020 Sdílet Odesláno 12. června 2020 Mám Compal, nakopat zadek v CSku si občas nechám a jestli to je to, že jednou za hodinu se to trošku škubne (není to ani sekundový freeze), pak to opravdu nikdo moc nepozná. To se může stát kdykoliv spoustou jinou věcí, nejen vinou Compalu. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew Odesláno 12. června 2020 Autor Sdílet Odesláno 12. června 2020 Ad to, že jiní poskytovatelé nejsou lepší: Na dvou místech, co spravuju, mám jiné poskytovatele, a jsou levnější a kvalitnější než UPC. A hlavně mají ten upload. Což třeba já ke své práci využiju, nahrávám často velká videa na cloud. 500 mbps dolu je mi k ničemu, potřeboval bych 100/100. A největší problém s tím, že michtějí zakázat používat Ubee vidím v tom, že se mi najednou cena za internet zvedne o 70 korun, což je asi 28 procent Citovat - - - - Praha 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 12. června 2020 Sdílet Odesláno 12. června 2020 A teď jejich jména prosím, aby šlo přečíst i recenze dalších zákazníků těchto úchvatných providerů :-) 2 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 12. června 2020 Sdílet Odesláno 12. června 2020 To si nevedel, ze susedova trava je vzdy zelensia a krajsia? 🙂 1 Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew Odesláno 12. června 2020 Autor Sdílet Odesláno 12. června 2020 Unhfree.net (tam UPC ani není, ale za 250 na vesnici úplně luxusní spojení, rychlost tuším 50/50 mbit, ale nevím zda to není starým domácím routerem, přes kabel jsem to nezkoušel, velmi stabilní). Airwaynet (Praha 4) - 100/100 za 350, po občasných výpadcích na začátku posledních cca pět let velmi stabilní a parádní rychlost za tu cenu. Tam UPC je. Citovat - - - - Praha 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.