Odesláno 7. června 2013 11 let Zdravím, mám dotaz, když mám balíček Kombi Komfort+ a zrušil jsem všechny doplňkové balíky, vč. Plus, budu mít i nadále všechny programy Discovery? Tedy vč. Science, Showcase, atd? Na webu UPC je to zmatené, píší tam, že jsou jako bonus v Plus balíčku, ale na druhou stranu píší, že jsou součástí balíku Komfort....jak to tedy je? Díky 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Odesláno 7. června 2013 11 let Mám Komfort a běží všechny Discovery, vč. Dis HD. Ale teď probíhá nějaká časově omezená akce na něco, nechce se mi hledat....
Odesláno 7. června 2013 11 let časově omezená akce je na Eurosport, Discovery, Filmbox a Minimax, bohužel vše pouze v SD verzi - - - - Praha
Odesláno 22. června 2013 11 let Zdravím, mám Kombi Komfort a po pátečním upgrade channel se ztratily všechny nabídky Discovery a Spektrum HD. Už od začátku týdne s nimi byly problémy, zatuhávaly. Nemá někdo obdobný problém? Děkuji Omlouvám se, závada byla v rozbočovači, který se zřejmě poškodil.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.