Odesláno 10. června 2013 11 let ... Na ostatních televizích v domácnosti programy jdou. Připoj televizor ověřeným kabelem přímo do účastnické zásuvky v bytě, bez jakýchkoli rozbočovačů a pod... Podle výsledku testu možno dál řešit...
Odesláno 11. června 2013 11 let Tak chyba je opravdu tady, po připojení přímo do zásuvky vše funguje bez problému, takže teď to budu muset vyřešit. Díky za pomoc
Odesláno 13. června 2013 11 let Dobrý den, poslední dobou nemohu na TV LG s CA modulem naladit obsah muxu19 ( 650 MHz ). Signál mám silný, ale TV nenajde žádný program. Přitom dříve jsem tyto programy sledoval. Lokalita Jičín, síť UPC. Neví někdo čím by to mohlo být ? Děkuji.
Odesláno 13. června 2013 11 let Nevim jestli uz se to vyresilo ,ale neco podobneho se me v Brne stalo na STB Handan CV-7000, STB ten regionalni mux proste nechtel naladit, ackoliv signal byl OK, pomohlo az rucni doladeni, toho konkretniho muxu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. června 2013 11 let Tak jsem ručne v krocích ladil v rozmezích 649,657 - 650,406 MHz a nikde po obsahu ani památky
Odesláno 17. června 2013 11 let Nemusíš ladit po krocích, je to 650 MHz SR 6900 QAM64, tam by to mělo něco najít a naladit 4 programy. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 17. června 2013 11 let Pises ze je signal silny, ma i dostatecnou kvalitu ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. června 2013 11 let Sílá signálu 82%, kvalita 100% ... jako u ostatních muxů ... ladím vždy ručně podle frekvenčního plánu ... dřív jsem tento mux přijímal bez problémů.
Odesláno 18. června 2013 11 let Tak dnes jsem to náhodně zkusil a naskočilo to napoprvé ... mux19 mi už jede v pořádku ... dík všem za spolupráci
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.