Návštěvník petak Odesláno 13. června 2013 Sdílet Odesláno 13. června 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petak Odesláno 26. června 2013 Sdílet Odesláno 26. června 2013 tak i po dalsi vymene modemu, opet zaseky, uz jsem z toho zoufaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 26. června 2013 Sdílet Odesláno 26. června 2013 A cos cekal kdyz u ti modem jednou menili, vymenili ti take u toho modemu napajeci zdroj ? IP flood detection jsi vypnul ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petak Odesláno 26. června 2013 Sdílet Odesláno 26. června 2013 jj mam tam i novy napajeci zdroj, i mi to dole v baraku prepojil do jineho mista v rozbocovaci... IP flood detection je vypnuty uz z vyroby. (teda pokud zaskrtnuti neplati jako ze je vypnute ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 26. června 2013 Sdílet Odesláno 26. června 2013 No pokud muzeme vyloucit chybu v samotnem modemu, tak zbyvaji dve moznosti, budto je problem s signalu, coz ale podle tveho popisu prilis nevypada, nebo je problem v nastaveni samotnych PC, kde to muze zpusobovat nejaky bezici program, jako treba anivir a pod., cili je potreba vsechno na zkousku povypinat a otestovat to a predtim hlavne PC nechat projet nejakym softem na detekci viru a spywaru, treba programem Malwarebytes Anti-Malware. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petak Odesláno 28. června 2013 Sdílet Odesláno 28. června 2013 A JE NEJAKEJ NASTROJ, KTEREJ MI TO POMUZE OTESTOVAT ? TREBA ZATIZENI SITE, NEBO PRIPADNE BUDE MONITOROVAT SIT A KDYZ TAM BUDE TEN "VYPADEK"TAK TO TAM BUDE VIDET ? DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 28. června 2013 Sdílet Odesláno 28. června 2013 1) první nástroj k úspěchu je vypnutej caps lock 2) druhej nástroj k úspěchu je telefon, kde si můžeš na čísle 241 005 100 ten monitoring zajistit Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petak Odesláno 28. června 2013 Sdílet Odesláno 28. června 2013 1) nevim co Te tam poburuje na capslocku 2) to mi kontrolovali pokazde kdyz mi menili modem.. A vzhledem k tomu ze cestou nic nestoji, tak proto se tu ptam, jakym motoringem se da hlidat a kontrolovat mistni sit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 28. června 2013 Sdílet Odesláno 28. června 2013 1) pobuřuje mě, že ho někdo používá v takovym rozsahu 2) všechny chyby se uchovávají v logu wifimodemu, to by mělo bejt někde v záložce administrace... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 29. června 2013 Sdílet Odesláno 29. června 2013 To petak: mezi slušnými uživateli různých for a chatových diskuzí znamená použití capslocku, že řveš a snažíš se ostatní překřičet. Tak proto to ostatní pobuřuje. JASNÉ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.