Odesláno 26. června 2013 11 let A cos cekal kdyz u ti modem jednou menili, vymenili ti take u toho modemu napajeci zdroj ? IP flood detection jsi vypnul ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. června 2013 11 let jj mam tam i novy napajeci zdroj, i mi to dole v baraku prepojil do jineho mista v rozbocovaci... IP flood detection je vypnuty uz z vyroby. (teda pokud zaskrtnuti neplati jako ze je vypnute )
Odesláno 26. června 2013 11 let No pokud muzeme vyloucit chybu v samotnem modemu, tak zbyvaji dve moznosti, budto je problem s signalu, coz ale podle tveho popisu prilis nevypada, nebo je problem v nastaveni samotnych PC, kde to muze zpusobovat nejaky bezici program, jako treba anivir a pod., cili je potreba vsechno na zkousku povypinat a otestovat to a predtim hlavne PC nechat projet nejakym softem na detekci viru a spywaru, treba programem Malwarebytes Anti-Malware. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 28. června 2013 11 let A JE NEJAKEJ NASTROJ, KTEREJ MI TO POMUZE OTESTOVAT ? TREBA ZATIZENI SITE, NEBO PRIPADNE BUDE MONITOROVAT SIT A KDYZ TAM BUDE TEN "VYPADEK"TAK TO TAM BUDE VIDET ? DIKY
Odesláno 28. června 2013 11 let 1) první nástroj k úspěchu je vypnutej caps lock 2) druhej nástroj k úspěchu je telefon, kde si můžeš na čísle 241 005 100 ten monitoring zajistit - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 28. června 2013 11 let 1) nevim co Te tam poburuje na capslocku 2) to mi kontrolovali pokazde kdyz mi menili modem.. A vzhledem k tomu ze cestou nic nestoji, tak proto se tu ptam, jakym motoringem se da hlidat a kontrolovat mistni sit
Odesláno 28. června 2013 11 let 1) pobuřuje mě, že ho někdo používá v takovym rozsahu 2) všechny chyby se uchovávají v logu wifimodemu, to by mělo bejt někde v záložce administrace... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 29. června 2013 11 let To petak: mezi slušnými uživateli různých for a chatových diskuzí znamená použití capslocku, že řveš a snažíš se ostatní překřičet. Tak proto to ostatní pobuřuje. JASNÉ?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.