Návštěvník Joker93 Odesláno 12. června 2013 Sdílet Odesláno 12. června 2013 Dobrý večer. Chcel by som sa opýtať ako je to s pripojením od UPC. Na nete je totižto písané, že je to optický internet, teda cez optické káble, ale mne ide zo skrinky v paneláku do bytu klasický hrubý koaxiál. Pritom na priváte v NR mám internet od pomaranču (kedže upc neposkytuje pre NR internet, aspon nie na kloko) a tí mi tam žiadny takýto kábel neťahali. Tak sa chcem opýtať či to je tak v poriadku, alebo len na nás naši "technici" v LV zabudli? Ďakujem vopred za odpoveď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. června 2013 Sdílet Odesláno 12. června 2013 rozvody mezi barákama a hlavní páteřní trasy sou optický, rozvody uvnitř baráku metalický - v případě upc vedený koaxiálním kabelem, v případě orange vedený utp kabelem... ostatně jako u většiny kabelovejch poskytovatelů telekomunikačních služeb Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joker93 Odesláno 12. června 2013 Sdílet Odesláno 12. června 2013 Ďakujem za vysvetlenie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.