Návštěvník bufalobil Odesláno 25. června 2013 Sdílet Odesláno 25. června 2013 Tak nakonec mi v pátek volal UPC v 19.58 a paní mě překecala abych neodcházel.Byla fakt hodně příjemná a moc se omlouvala že nereagovali dřív.Já vím jsem vůl a konzerva a tak jsem zůstal.Sleva zase na rok na dva to prý nejde,ale slíbila že se prý ozvou sami za rok.Čemuž teda moc nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník david3434 Odesláno 28. června 2013 Sdílet Odesláno 28. června 2013 Bohužel také nechápu proč musím každý rok posílat výpověd a až pak jde pokračovat za stejné ceny,nebo levnější.Před měsícem jsem to zase po nějaký době řešil a zase na rok mám klid.Nakonec usmlouváno Komfort-264kč,superfilm-158,Balíček plus-zdarma,balíček Filmbox-zdarma.(takže mám komplet mimo erotiky) a internet 30/1- 260kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alexa Odesláno 13. srpna 2013 Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 Nechapu, kde je problem, pri stehovani si chci zmenit adresu ANI NE ukoncit smlouvu!!!!! a UPC signal v Praze 8 v baraku nema....takze sami mi ukoncily smlouvy, nauctovaly NEHORAZDNE poplatky i za predcasne ukonceni smlouvy i za 2mesice po odpojeni.....za sluzby!!!!!! proboha uz nevedi jak s tech lidi ty penize vydrat...ale to takto urcite ne necham. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 13. srpna 2013 Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 Proč by UPC mělo zajímat tvoje stěhování? To je tvůj problém, stejně jako skutečnost, že uzavíráš smlouvu se závazkem. Nikdo tě k tomu nenutil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alexa Odesláno 13. srpna 2013 Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 Ze by nejaky zakaznicky servis?!!! A to ze vyuctovani kazdy mesic ruzne,taky nikdo ne resi....hlavne je to vystavit ale ze ze ZAVAZKEM na konkretne domluvenou castku se uzavira tak jak tedy? Samoregulace cen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 13. srpna 2013 Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 Ve vyúčtování máš přesně rozepsány všechny položky, takže pokud něco nesouhlasí, tak reklamace. Ale dost o tom pochybuji, že by byla chyba na straně UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alexa Odesláno 13. srpna 2013 Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 jses fakt chytrej.....ale ja mam v vyuctovani jednou 646, podruhy 658 po treti 701 po ctvrtr 801 po dalsim 901....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alexa Odesláno 13. srpna 2013 Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 a to zadne sluzby navic nedoobjednavam, a na netu jsem vymecne ob den nekdy aj jednou za tyden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 13. srpna 2013 Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 Jestli si neumíš přečíst vyúčtování, tak někomu řekni. To je skutečně debata o ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alexa Odesláno 13. srpna 2013 Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 presne tak se baveji se mnou i zakaznickem servisu, nijak..jako vzdy, jeste ze s vamu uz nemam nic spolecneho a v budoucnu uz NIKDYi!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.