Přejít na obsah

Nechápu proč to nejde po dobrém

Návštěvník bufalobil

Doporučené příspěvky

Návštěvník bufalobil

Tak nakonec mi v pátek volal UPC v 19.58 :salut: a paní mě překecala abych neodcházel.Byla fakt hodně příjemná a moc se omlouvala že nereagovali dřív.Já vím jsem vůl a konzerva a tak jsem zůstal.Sleva zase na rok na dva to prý nejde,ale slíbila že se prý ozvou sami za rok.Čemuž teda moc nevěřím :jocolor:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník david3434

Bohužel také nechápu proč musím každý rok posílat výpověd a až pak jde pokračovat za stejné ceny,nebo levnější.Před měsícem jsem to zase po nějaký době řešil a zase na rok mám klid.Nakonec usmlouváno Komfort-264kč,superfilm-158,Balíček plus-zdarma,balíček Filmbox-zdarma.(takže mám komplet mimo erotiky) a internet 30/1- 260kč.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Návštěvník Alexa

Nechapu, kde je problem, pri stehovani si chci zmenit adresu ANI NE ukoncit smlouvu!!!!! a UPC signal v Praze 8 v baraku nema....takze sami mi ukoncily smlouvy, nauctovaly NEHORAZDNE poplatky i za predcasne ukonceni smlouvy i za 2mesice po odpojeni.....za sluzby!!!!!! proboha uz nevedi jak s tech lidi ty penize vydrat...ale to takto urcite ne necham.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník lejno

Proč by UPC mělo zajímat tvoje stěhování? To je tvůj problém, stejně jako skutečnost, že uzavíráš smlouvu se závazkem. Nikdo tě k tomu nenutil.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alexa

Ze by nejaky zakaznicky servis?!!!

A to ze vyuctovani kazdy mesic ruzne,taky nikdo ne resi....hlavne je to vystavit ale ze ze ZAVAZKEM na konkretne domluvenou castku se uzavira tak jak tedy? Samoregulace cen?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník lejno

Ve vyúčtování máš přesně rozepsány všechny položky, takže pokud něco nesouhlasí, tak reklamace. Ale dost o tom pochybuji, že by byla chyba na straně UPC.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alexa

presne tak se baveji se mnou i zakaznickem servisu, nijak..jako vzdy, jeste ze s vamu uz nemam nic spolecneho a v budoucnu uz NIKDYi!!!!

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...