Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
Kupodivu zmizely všechny HD programy včetně 3x ČT, ale HD+ nikoliv :lol::lol::lol:

edit: Tak jsem jim křivdil, ČT HD zase naskočily.

Ve Zlíně u DIGI MINI pořád vše při starém a do včilška žádná změna.

Nešlo vy vypsat aktuální seznam všech programů v DIGI MINI po úpravě?

Aktuální stav v Brně: místo Prima HD je Prima Max SD, místo TV Barrandov HD je Barrandov Plus SD a přidali Sport 5 SD. Jinak beze změny.

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

hpfunny

Country a HD+ tam zůstalo? Nechápu proč nevyřadí z DVB-T to nesmyslné HD+ ked je hromada v 3D a nezařadí raději místo něj aspoň TV Noe a místní regionální televizi dle lokality jako je TV Slovácko, Polar atd, protože regionální televize CZ je úplně o ničem zrovna tak jak Regiony+ místo bývalého UPC Express. A co ten kanál 27, ten budou aktivovat kdy, když ho nedávno v anologu opustily a daný program který na něm byl se přesouval do VHF.

Odesláno
Nechápu proč nevyřadí z DVB-T to nesmyslné HD+ ked je hromada v 3D a nezařadí raději místo něj aspoň TV Noe

3D nemám ani po něm netoužím, ale mám pocit, že většina novějších televizorů 3D zvládá a programů ve 3D je jak šafránu... Podobných diskuzí se obvykle neúčastním, ale potěšpámbu s Tvým vkusem ostatní...

Odesláno

To se zas v UPC opravdu vytáhli, že zrušili další HD programy...co přijde příště, začnou vysílat černobíle? :roll:

Navíc mi přijde (ale možná je to jen můj pocit), že ty SD mazanice jsou v nižší kvalitě (s nižším dat. tokem), než jsou v klasickém DVB-T z antény.

Ještě že za to neplatím a televizi prakticky nesleduju, takže mi může být jedno, v jaké "kvalitě" ty reklamy, růžovky a podobné nesmysly vysílají. :)

Odesláno
hpfunny

Country a HD+ tam zůstalo? Nechápu proč nevyřadí z DVB-T to nesmyslné HD+ ked je hromada v 3D a nezařadí raději místo něj aspoň TV Noe a místní regionální televizi dle lokality jako je TV Slovácko, Polar atd, protože regionální televize CZ je úplně o ničem zrovna tak jak Regiony+ místo bývalého UPC Express. A co ten kanál 27, ten budou aktivovat kdy, když ho nedávno v anologu opustily a daný program který na něm byl se přesouval do VHF.

Country a HD+ zůstalo, i upscal. Nova tam je. MUX (kanál) 27 asi nebude nikdy - místa tam je teď dost, ale asi není vůle něco (s výjímkou Prima comedy) přidávat. :?:

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno
To se zas v UPC opravdu vytáhli, že zrušili další HD programy...co přijde příště, začnou vysílat černobíle? :roll:

Navíc mi přijde (ale možná je to jen můj pocit), že ty SD mazanice jsou v nižší kvalitě (s nižším dat. tokem), než jsou v klasickém DVB-T z antény.

Ještě že za to neplatím a televizi prakticky nesleduju, takže mi může být jedno, v jaké "kvalitě" ty reklamy, růžovky a podobné nesmysly vysílají. :)

Však právě proto, že za to neplatíš, což je asi většina lidí (nebo platí symbolických 28 kaček, což je tak leda za dodávku signálu do bytu a zhruba to odpovídá poplatkům na provoz STA), tak nemůžeš čekat žádnou extra kvalitu. Tu najdeš až v placené nabídce, ostatně jako je tomu i u jiných providerů (Skylink apod.).

Odesláno
Kupodivu zmizely všechny HD programy včetně 3x ČT, ale HD+ nikoliv :lol::lol::lol:

edit: Tak jsem jim křivdil, ČT HD zase naskočily.

Ve Zlíně u DIGI MINI pořád vše při starém a do včilška žádná změna.

Nešlo vy vypsat aktuální seznam všech programů v DIGI MINI po úpravě?

Stav v Praze:

490MHz: Nova SD místo HD Upscale (tak že jsou tam 2x Novy SD), Prima Max (SD) místo Primy HD, nová rezerva.

514MHz: Barrandov Plus SD místo Barrandov HD, přidán Sport5.

dvbt.png.7634841bc06f21a646d5bb534468302e.png

• Super 800 Mb/s Profi
  • -
  • Komfort
  • VF Station + 3x CA Moduly
  • Praha - Jinonice
Odesláno

Takže máte v Praze díky muxu 27 Sport 5 2x? Vy se tedy máte. :lol:

Ta druhá Nova je stále v mpeg4, pouze v označení zmizelo HD.

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno
Takže máte v Praze díky muxu 27 Sport 5 2x? Vy se tedy máte. :lol:

Ta druhá Nova je stále v mpeg4, pouze v označení zmizelo HD.

Když má rozlišení 720x576 tak samozřejmě přípona HD musí zmizet. Ale to je zajímavé že je v MPEG4.

• Super 800 Mb/s Profi
  • -
  • Komfort
  • VF Station + 3x CA Moduly
  • Praha - Jinonice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague