Návštěvník Jaku Odesláno 21. března 2012 Sdílet Odesláno 21. března 2012 Díky za odvahu se zeptat. Já jsem tomu také nerozuměl a zatím mi to nikdo nevysvětlil. Ani netuším, že by Tomus rozesílal nějaké dárečky. UPC údajně (píše se v jiném vláknu) poskytovala snad Filmbox nebo nějaký jiný balíček na měsíc zdarma. Nemohu potvrdit, protože já jsem nedostal nic. Neboj nebrečím, od UPC už dávno zas tolik nečekám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 21. března 2012 Sdílet Odesláno 21. března 2012 No loni v dubnu tady na fóru umístil Tomus ikonku dortu s poznámkou, že má fórum 6 let. Tak jsem tedy tomuto fóru popřál k narozeninám. Shodou náhod pak později UPC opravdu některým uživatelům (nevím, jaké jsou kritéria výběru), když měli narozeniny, poskytlo na měsíc nějaké tv balíčky zdarma, zpravidla Filmbox. A tito uživatelé si zřejmě přečetli jen název vlákna "Narozeniny" a začali UPC děkovat, i když se teda původně přálo někomu úplně jinému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. března 2012 Sdílet Odesláno 21. března 2012 jelikož sou to jenom nějaký anonymní výkřiky do tmy, dal bych do pravidel fóra, aby sem uživatel vstupoval jenom za střízliva Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. března 2012 Sdílet Odesláno 21. března 2012 No loni v dubnu tady na fóru umístil Tomus ikonku dortu s poznámkou, že má fórum 6 let. Tak jsem tedy tomuto fóru popřál k narozeninám. Shodou náhod pak později UPC opravdu některým uživatelům (nevím, jaké jsou kritéria výběru), když měli narozeniny, poskytlo na měsíc nějaké tv balíčky zdarma, zpravidla Filmbox. A tito uživatelé si zřejmě přečetli jen název vlákna "Narozeniny" a začali UPC děkovat, i když se teda původně přálo někomu úplně jinému. Je to tak, jen s tim rozdilem ze letos v dubnu uz budou osmé narozeniny fora Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. března 2012 Sdílet Odesláno 30. března 2012 díky za gratulaci je milé že si UPC vzpomene na dlouholeté klienty jistě FILMBOX využiji dobrá reklama společnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 30. března 2012 Sdílet Odesláno 30. března 2012 Valtře, proč to sem píšeš? UPCzone není UPC. A UPCzone ti přece ani k narozeninám nepřálo, ani ti nedalo Filmbox. Aha. Ty mě prostě jen chceš naštvat, že mě k narozeninám UPC nepopřálo a Filmbox mi nedali? Smůla, od těch ... (firmy UPC) už moc nečekám. Občas mě potěší některý zaměstnanec, ale to je vedlejší. Filmbox si už léta platím sám, takže mi asi nemají do dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 30. března 2012 Sdílet Odesláno 30. března 2012 já bych to tady zamknul, kvůli takový kravině na to klikám Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 30. března 2012 Sdílet Odesláno 30. března 2012 Tak sem nic nepiš, já sem zase klikal kvůli tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaWe Odesláno 30. března 2012 Sdílet Odesláno 30. března 2012 Tak honem rychle než se to tu zamkne : Jen tak nesměle, bych se chtěl připomenout, no, nemusí to být, ale kdyby přeci... , v květnu budu mít narozeniny, no když by to šlo...., děkuji uctivě předem. :drunken: Citovat Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 30. března 2012 Sdílet Odesláno 30. března 2012 zase sem tu... a zase kvůli kravinám Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.