Odesláno 30. března 2012 13 let Jsem zvedav jestli take pristi tyden neco dostanu, kdyz mam ty narozeniny. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. března 2012 13 let Jestli se tu budou rozdávat dárky, tak se hlásím do fronty, mám to začátkem května...
Odesláno 31. března 2012 13 let Taky mám příští týden narozeniny. A kulaté! Tak jsem zvědav, jestli mě UPC něčím potěší.
Odesláno 13. května 2012 12 let Děkuji společnosti UPC za vzpomínku a milý dárek.posting.php?mode=reply&f=4&t=2974#
Odesláno 2. června 2012 12 let mockrát děkuji ,za dárek k mojim narozeninám ale příště se na to vykašlete.váš dárek mě nepotěšil ale naštvat.filmbox vubec nešel,filmbox family vysílal film ale zvuk byl z jiného filmu tak taky nic jen třetí filmbox je v pořádku.
Odesláno 2. června 2012 12 let A to po celý měsíc? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 19. června 2013 11 let Já vám do toho tady nechci kecat, ale ..... Tomus rozdává oslavencům nějaké dárky, že se tu tak někteří rozjímají? Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.