Návštěvník Euronymous Odesláno 28. června 2013 Sdílet Odesláno 28. června 2013 Dobrý den, přestěhoval jsem se z jedné adresy na druhou. Na obou adresách je k dispozici UPC. Smlouvu jsem na první vypověděl, budu na nové adrese brán jako nový zákazník? Když jsem již smlouvu s UPC měl uzavřenou na 1rok (byla vypovězena z mé strany). Další dotaz, technik mi sdělil, že když nyní objednám internet za 312,-, sleva nekončí po jednom roce, ale trvá neustále. Děkuji za odpovědi. Petr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 28. června 2013 Sdílet Odesláno 28. června 2013 pokud se jedna smlouva ukončí a druhá započne, tak to samozřejmě novej zákazník je (za předpokladu, že nejde jenom o přesun) sleva by měla trvat 12 měsíců, ale nikdy nikdo neví, co za těch 12 měsíců bude... díky tý akci 30 -> 60 Mb/s a rozšiřování novejch modemů je celkem jasný, že se konečně chystá zrychlení na nějakejch (asi) 50, 100 a 150 Mb/s a ty ceny budou pak zase úplně jiný... věřim tomu, že to nebude trvat dlouho a možná už v září vyjde nová nabídka (sem neléčenej optimista ) Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Euronymous Odesláno 28. června 2013 Sdílet Odesláno 28. června 2013 šlo o stěhování z nájmu do vlastního... a ještě jedna otázka, po 12 měsících jde sleva prodl. nebo se musí platit těch cca 500? mám více poskytovatelů a 500 je zbytečně hodně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 28. června 2013 Sdílet Odesláno 28. června 2013 Pokud je sleva na 12 měsíců, tak samozřejmě automaticky prodloužená nebude. To by pak UPC rovnou mohla dát tu nižší cenu jako základní ceníkový tarif a neotravovat se se slevami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 28. června 2013 Sdílet Odesláno 28. června 2013 šlo o stěhování z nájmu do vlastního... tak jasný, ale je rozdíl říct upc stěhuju se, převeďte mi to, nebo ukončuju to a pak jinde objednávám to Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.