Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,

přestěhoval jsem se z jedné adresy na druhou. Na obou adresách je k dispozici UPC. Smlouvu jsem na první vypověděl, budu na nové adrese brán jako nový zákazník? Když jsem již smlouvu s UPC měl uzavřenou na 1rok (byla vypovězena z mé strany).

Další dotaz, technik mi sdělil, že když nyní objednám internet za 312,-, sleva nekončí po jednom roce, ale trvá neustále.

Děkuji za odpovědi.

Petr.

Odesláno

pokud se jedna smlouva ukončí a druhá započne, tak to samozřejmě novej zákazník je :cool: (za předpokladu, že nejde jenom o přesun)

sleva by měla trvat 12 měsíců, ale nikdy nikdo neví, co za těch 12 měsíců bude... díky tý akci 30 -> 60 Mb/s a rozšiřování novejch modemů je celkem jasný, že se konečně chystá zrychlení na nějakejch (asi) 50, 100 a 150 Mb/s a ty ceny budou pak zase úplně jiný... věřim tomu, že to nebude trvat dlouho a možná už v září vyjde nová nabídka :) (sem neléčenej optimista :lol:)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

šlo o stěhování z nájmu do vlastního...

a ještě jedna otázka, po 12 měsících jde sleva prodl. nebo se musí platit těch cca 500? mám více poskytovatelů a 500 je zbytečně hodně...

Odesláno

Pokud je sleva na 12 měsíců, tak samozřejmě automaticky prodloužená nebude. To by pak UPC rovnou mohla dát tu nižší cenu jako základní ceníkový tarif a neotravovat se se slevami.

Odesláno
šlo o stěhování z nájmu do vlastního...

tak jasný, ale je rozdíl říct upc stěhuju se, převeďte mi to, nebo ukončuju to a pak jinde objednávám to :)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague