Návštěvník opcan Odesláno 30. června 2013 Sdílet Odesláno 30. června 2013 Zdravím ! Nedávno jsem se stal majitelem nemovitosti kde bylo UPC zavedeno. Byly zde dvě domácnosti Dolní patro a horní patro. V horním patře byla koncová zásuvka, která měla k sobě připojený modem plus WIFI Takže internet byl i pro domácnost dole. Signál nebyl ale dostatečný. Já jsem teď pořídil modem od UPC EPS 3925 Cisco. Je zde i USB. Zajímalo by mě jestli je možné sem připojit externí anténu přes USB z důvodů zesílení signálu. Nějakou takovou jsem našel. Luděk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 30. června 2013 Sdílet Odesláno 30. června 2013 To tedy možné není. Jediné co lze udělat, je osazení druhého patra nějakým AP, např. Ubiquiti UniFi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. června 2013 Sdílet Odesláno 30. června 2013 Pokud je to mozne je lepsi dolu natahnout kabel, nebo aspon modem presunout do mista odkud bude pokryvat celou oblast prijimu, v poslednim pripade pak zdvojit signal pomoci nejakeho Wifi AP. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.