Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdravím - administrativní poplatek za modem D3 cca 650 Kč se platí jen při pronájmu nebo i při koupi modemu? Dík za info...

Odesláno

při pronájmu, pokud se něco nezměnilo...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
  • po měsících...
Odesláno

Přátelé, dá se nějak vyhnout administrativnímu poplatku za výměnu modem ED.3 ve výši 655,- Kč ? Připadá mi absurdní, když začínají na 40+, kde už starý modem ED.2 nestačí, že chci vyšší tarif a trestají mě za to zaplacením 655,- Kč za jiný modem, který jim měsíčně platím. Mám nyní balíček služeb včetně telefonu, kde mám Fiber 30+. Vím, že dříve se dalo tomuto poplatku vyhnout, že si vzal zákazník tel. za 1,- Kč, ale ten já už mám. Je nějaká jiná možnost ?

Odesláno

já telefon nemám, to když si vezmu telefon, tak mi ho zdarma vymění za ED.3 ? Telefon jsem měl dříve, ale mám pořád ten starý modem.

Odesláno
Přátelé, dá se nějak vyhnout administrativnímu poplatku za výměnu modem ED.3 ve výši 655,- Kč ? Připadá mi absurdní, když začínají na 40+, kde už starý modem ED.2 nestačí, že chci vyšší tarif a trestají mě za to zaplacením 655,- Kč za jiný modem, který jim měsíčně platím. Mám nyní balíček služeb včetně telefonu, kde mám Fiber 30+. Vím, že dříve se dalo tomuto poplatku vyhnout, že si vzal zákazník tel. za 1,- Kč, ale ten já už mám. Je nějaká jiná možnost ?

Odkoupit modem.

Odesláno

Jednoznacne modem koupit, stoji 1.300 Kc, takze naklady na jeho porizeni se vam brzy vrati a modem je vas, nakonec ho jeste muzete prodat.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
já telefon nemám, to když si vezmu telefon, tak mi ho zdarma vymění za ED.3 ? Telefon jsem měl dříve, ale mám pořád ten starý modem.

Na telefon už to nefunguje. Pokud nemáte televizi, zkuste se zeptat, jestli se to platí při doobjednání televize.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague