Návštěvník ThomasM Odesláno 30. června 2013 Sdílet Odesláno 30. června 2013 Zdravím - administrativní poplatek za modem D3 cca 650 Kč se platí jen při pronájmu nebo i při koupi modemu? Dík za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 30. června 2013 Sdílet Odesláno 30. června 2013 při pronájmu, pokud se něco nezměnilo... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 2. září 2013 Sdílet Odesláno 2. září 2013 Přátelé, dá se nějak vyhnout administrativnímu poplatku za výměnu modem ED.3 ve výši 655,- Kč ? Připadá mi absurdní, když začínají na 40+, kde už starý modem ED.2 nestačí, že chci vyšší tarif a trestají mě za to zaplacením 655,- Kč za jiný modem, který jim měsíčně platím. Mám nyní balíček služeb včetně telefonu, kde mám Fiber 30+. Vím, že dříve se dalo tomuto poplatku vyhnout, že si vzal zákazník tel. za 1,- Kč, ale ten já už mám. Je nějaká jiná možnost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník iguka Odesláno 2. září 2013 Sdílet Odesláno 2. září 2013 já telefon nemám, to když si vezmu telefon, tak mi ho zdarma vymění za ED.3 ? Telefon jsem měl dříve, ale mám pořád ten starý modem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 2. září 2013 Sdílet Odesláno 2. září 2013 Přátelé, dá se nějak vyhnout administrativnímu poplatku za výměnu modem ED.3 ve výši 655,- Kč ? Připadá mi absurdní, když začínají na 40+, kde už starý modem ED.2 nestačí, že chci vyšší tarif a trestají mě za to zaplacením 655,- Kč za jiný modem, který jim měsíčně platím. Mám nyní balíček služeb včetně telefonu, kde mám Fiber 30+. Vím, že dříve se dalo tomuto poplatku vyhnout, že si vzal zákazník tel. za 1,- Kč, ale ten já už mám. Je nějaká jiná možnost ? Odkoupit modem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. září 2013 Sdílet Odesláno 2. září 2013 Jednoznacne modem koupit, stoji 1.300 Kc, takze naklady na jeho porizeni se vam brzy vrati a modem je vas, nakonec ho jeste muzete prodat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 já telefon nemám, to když si vezmu telefon, tak mi ho zdarma vymění za ED.3 ? Telefon jsem měl dříve, ale mám pořád ten starý modem. Na telefon už to nefunguje. Pokud nemáte televizi, zkuste se zeptat, jestli se to platí při doobjednání televize. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.