Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Před  5 (pěti) dny, v neděli, jsem dostal PM od jednoho z diskutérů (oznámení v záhlaví fóra, e-mail v MS Outlook), v podstatě obratem jsem odesílateli poněkud rozsáhle odpověděl. V duchu jsem se divil, že tazatel už nereagoval, ale dnes, po oněch 5 dnech, jsem dostal zprávu od Poštovního ducha o nedoručitelnosti zprávy...
Volím tuhle veřejnou formu, neb jsem systému PM přestal věřit, přesto, pokud by Šlamb chtěl problém řešit, poskytnu data (přílohy z Mail Delivery System. Vzhledem k vysokému datu existence fóra to je asi zbytečné, bylo to v době, kdy tu zapáchal otravný troll....

Odesláno

viz PM

Odesláno

Nebyl to FRIZL_? , toho jsem v sobotu dával do spamu,  protože tady na tebe útočil. 

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

FRIZL také mě urážel,já jsem na to nereagoval.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha
Odesláno

Podle projevu to byl zabanovaný Jaivan (JanHora, Dorothea, Gravidní vlk, Ivan z Kolína atd.) z paraboly a digizone, nic co by stálo za povšimnutí...

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

@tomusVím, dokonce několikrát, dodatečně díky ! (i za kolíka  🙂)

@Marek-26no-reply@upczone.cz, což jsem přehlédl, můj problém tedy vysvětlen, omluva uživateli namec.  Ale další záhada: Pokud nemáš nějaké administrátorské výhody, pak komunikuješ pouze jednostranně !

Upraveno uživatelem Retiree
překlepy

Odesláno

@Retireeomluva za co?Ale jinak jestli jsem to byl ja,komu si odepisoval,tak me opravdu nic nedoslo.Jedinyho,koho sem si zablokoval,byl Frizl.

Upraveno uživatelem namec

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
  • Slamb změnil název na Soukromé zprávy
Odesláno

Pokusím se rekapitulova:

Dostal jsem PM od namec, upozornění v záhlaví stránky OK, přijetí na adrese domény @upczone OK, aut. stažení na pc do aplikace MS Outlook OK. V záhlaví zprávy uveden odesílatel <no-reply@upczone.cz>, což jsem přehlédl.
Napsal a odeslal jsem tazateli odpověď, opět z aplikace MS Outlook z nabídky Odpovědět.  
Za 5 dnů došlo oznámení od Mail Delivery System o nedoručitelnosti zprávy. Logicky, když odesílatelem byl no-reply..., ale proč až za 5 dnů?
Dnes jsem odpovídal adminovi Marek-26 pomocí PM (viz výše), podle něho (opět výše, ale poněkud níže) žádnou soukromou zprávu (ode mě) nedostal. 

Kde je asi chybička ?

Aby mé úsilí nepřišlo vniveč (napsané to slovo vypadá ještě blběj), přikládám text odpovědi v PM pro namec v tématu 4K UHD, viz

Odkrýt skrytý obsah

Upraveno uživatelem Retiree

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague