Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

V UPC SK na CT1 archiv HbbTV funguje (Panasonic UT50).. skusal som Sanitku i Chaluparov od prvych dielov, bez problemov.. a v celkom dobrej kvalite!

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

Díky za odpověď. Ještě kdyby se vyjádřil někdo z UPC CZ (uvítal bych i uživatele DVBV)...

Odesláno

Jaké vyjádření máš na mysli?

Ano u všech programů České Talevize je vysílána informace pro HbbTV (jak v DCVC tak v DVBT, mimo jiné je to stejný program, takže když nešlo HbbTV u HD kanálů v DVBT, nešlo ani v DVBC).

Funkčnost osobně odzkoušena na TV LG, Panasonic, Philips

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

quadra2030 potvrdil funkčnost v síti UPC SK, což je informace neužitečná pro příjem v síti UPC CZ (uznávám, chybně formulovaný dotaz).

Vše funguje i na pc tuneru, s výjimkou videoarchivu: Při navolení pořadu naběhne download pouze ve formě krátkého (sekundového) píku do cca 50 Mb/s, program se dál tváří, že stahuje data, ve skutečnosti nestahuje nic... Takže hledám příčinu a chci vyloučit případnou chybu na straně vysílatele. To platí pro ČT i UPC Expres, mírně odlišně se chovají i německé stanice, zde je někde download delší, výsledek stejný, tedy žádný. Výjimkou je download z You-tube (prostřednictvím HbbTV německé stanice).

Takže znovu dotaz: Je v současné době funkční videoarchv HbbTV ČT v kabelové síti UPC CZ?

Odesláno

Ano, mě na TV funguje - zkusil jsem poslední díl Chalupářů,

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Díky Stando, problém je tedy u mě...

Odesláno

Teď koukám na Hledání ztraceného času, video teče asi 2 Mbps

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Sice jsme trochu off topic, ale... Příčinu problému jsem nezjistil (možná firewall, moc se v něm neorientuju). Program DVBV jsem kompletně přeinstaloval, vše pracuje, tedy pokud mohu posoudit, vše včetně archivů, datový tok podobný...

Odesláno
Tak jsem HbbTV vyzkousel s pluginem do Firefoxu a take to funguje ;-)

Kdo pouziva prohlizec Mozilla Firefox muze si do nej doinstalovat doplnek FireHbbTV

https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/firehbbtv/

po nainstalovani se zada webova adresa kde bezi HbbTV ( http://hbbtv.ceskatelevize.cz/ivysilani/index.html )a v pravo nahore vedle adresniho radku se objevi ikonka obrazovky na kterou je nutne kliknout aby zmodrala.

Skutečně to funguje ???? Před několika měsíci mi totiž FireHbbTV přestalo chodit a z české TV i od UPC mi informovali, že tento způsob zobrazení HbbTV již nebudou podporovat?

Odesláno

Onehda jsem to zkousel a bezelo to, bezi to po internetu, tazke UPC na to nema vliv.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague