Přejít na obsah

Hybridní vysílání HbbTV


Návštěvník Kodl

Doporučené příspěvky

  • po 3 týdnech...

Mám asi půl roku TV Samsung ES6300, HbbTV jsem hned po koupi zkoušel na nějakém programu a fungovalo, nicméně jsem jej nepoužíval.

 

Teď jsem se dočetl o HbbTV v programech ČT, chtěl jsem to vyzkoušet, ale vypadá to, že mi HbbTV nefunguje. Mám nainstalovanou aplikaci, povolenou položku Datová služba v menu, ale nic se neděje, k HbbTV nemám přístup. Zkoušel jsem i aplikaci odinstalovat a nainstalovat znovu, nepomohlo.

 

TV mám k Internetu připojenou přes Wifi, jiné aplikace s přístupem k Internetu fungují bez problémů (např. webový prohlížeč). Mám UPC Komfort 60/6 a HD PVR STB.

 

Díky za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kodl

Ze set-top boxu ti do TV skrze HDMI kabel HbbTV neprojde. HD PVR STB od UPC HbbTV neumí. HbbTV tedy můžeš vyzkoušet přímo na TV jedině na DVB-T programech ČT.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Teď koukám na specifikaci, ta tv snad má také DVB-C tuner, tak STB PVR používej jen na nahrávání... HbbTV je i v DVB-C: UPC Expres, všechny ČT a v Čechách i ARD, ZDF a 3SAT...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nevím, jak jsem to předtím zkoušel, že to fungovalo. Leda že by to bylo ještě se starou TV, která byla připojena přes SCART. Ale stará televize byla ještě CRT, samozřejmě bez přístupu k Internetu, takže to předpokládám by nefungovalo.

 

Teď to tedy nevyzkouším, protože z STB to přes HDMI neprojde a analogové kanály (které UPC přidává k digitální TV) HbbTV samozřejmě nemají? Resp. kdybych STB propojil s TV pomocí SCARTu, HbbTV by fungovalo?

 

Předpokládám, že kdybych STB PVR používal jen na nahrávání, potřeboval bych dva CI moduly - jeden pro TV a jeden pro STB, je to tak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kodl

Připoj do TV koax UPC. V TV pak naladíš buď DVB-T nebo DVB-C (pokud tento tuner tvá TV skutečně má). V obou najdeš české programy nekódované a můžeš si i bez modulu vyzkoušet HbbTV.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
Návštěvník ludek

Zdravim , jak zmenit kvalitu obrazu v poradech prehravanych primo skrz HbbTV pres TV . Na PC lze nastavit ruzne hodnoty 288, 404,576,720 p , v HbbTv jsem jaksi nenasel moznost to zmenit a evidentne to nejede automaticky na tu nejlepsi dostupnou kvalitu.

 

Diky Ludek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • Po roku...
Návštěvník Cipísek

Funguje vám korektně iVysílání od ČT? Mě na televizi Samsung UE32H5570 když spustím jakýkoli pořad se po minutě přehrávání obraz zastaví, začne se načítat video ale už se to nespustí.Chci vědět jestli je chyba u mě nebo to nejde dalším. Doplňuji, že televize je připojena k internetu pres kabel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...