Přejít na obsah

Hybridní vysílání HbbTV

Doporučené příspěvky

Mám to podobně, ale je to asi po 2,5 minutě. Poté už to nejede, zkoušeno několikrát asi 4 měsíce.

Přesto se mi ale povedlo minulý týden posunout se asi na čas 2 minuty po začátku a pak už to jelo až do konce pořadu.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Návštěvník Cipísek

Díky, aspoň vím, že to nezlobí jen mě. Zkusím napsat do České televize. Jinak díky za tip taky to zkusím kousek přetočit a uvidím jestli to takhle bude fungovat.

Nefungovalo mi to minulý týden také, přehrálo to jen cca 0,5-1 minutu. Když vypnu TV, znova zapnu a přeskakuju dál, opět to přehraje jen 0,5-1 minutu. Po několika přeskocích to už nejde vůbec. Zase se mi ale povedlo to nějak zprovoznit a to tak, že jsem se posouval dopředu a dopředu, až se to najednou rozběhlo na celé obrazovce skoro od začátku a jelo to až do konce. Jediné mínus bylo, že po celou dobu mi uprostřed obrazovky běžela animace běžícího proužku. Je to prostě alchymie a nefunguje to. ČT má testovací video na půl minuty, ale tam problém nemáme.

Jo ještě, zkoušel jsem i program 10 dní starý a to běželo bez problému.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Zjistil jsem zajimavou vec. Program Arte, ktery nemam predplaceny a mam ho tudiz zakodovany, vysila HbbTV. I na cerne obrazovce, ktera me informuje o nedostupnosti kanalu sviti cervene tlacitko. Po stisknuti HbbTV funguje! Takze pro milovniky klasiky docela prijmna vec :)

Mam TV Sony asi 2 roky starou. Musel jsem ji prepnout do francouzskeho prostredi, aby HbbTV fungovalo.

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

Homberg :To je docela zajímavé, já mám Sony KDL-37EX720. Snad by to také mohlo jít, ale neměl jsem odvahu to vyzkoušet. Co to přepnutí do francouzského prostředí mělo za další následky ? Celé znovu naladit atd .... ? Dálkový ovladač musí být také uzpůsoben ?

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice

Tak to mame stejne pristroje, jen ja mam 40 palcu...

Prepnuti do francouzstiny prineslo jen to (krome kompletniho preladeni a nastaveni), ze v info liste nahore jsou ceske znaky zmrsene. V EPG je to ok. Prenastavil jsem to nekdy pred rokem a od te doby probehl nekolikrat upgrade firmware, tak treba to uz fachci i v ceskem prostredi. Myslim, ze se to vyplati preladit. iVysilani CT i ten Arte za to stoji.

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...