Odesláno 15. července 2013 11 let Dobry den, byl jsem tyden na dovolene a po navratu jsem zjistil, ze na STB Kaon PVR se mi presunuly samovolne stanice. Je to tak, ze najednou jsem pustil a AXN je na 11, FILM+ na 18, Animal Planet na 25 a skoro všechny další stanice jsou divne, FANDA je v pr...a slovaci jsou nekde vzadu. Predesilam, ze před odjezdem se mi zrusili kanaly Filmbox a balicek Plus. Co s tim, jak dosáhnout toho, aby kanaly byly zase spravne dle programových pozic UPC? Prosim o podrobny postup, nejsem technicky zdatej Diky Petr 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Odesláno 15. července 2013 11 let Udělalo to takhle všem. Už se to jednou stalo. Je to kvůli optimalizaci - místu. Až bude přidán v druhé polovině srpna nový multiplex, tak by se to mělo zase samo přesunout zpátky. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 16. července 2013 11 let Doporucuju smazat vsechny kanaly a pak znovu vse naladit, melo by se to trochu srovnat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. července 2013 11 let tak se to stává u starších set-to-boxů ty nový si to automaticky naladěj jak to mají oni ale ty starší maj Slováky v zadu Když přeladíte programy tak to bude v pořádku
Odesláno 20. července 2013 11 let Diyk za pomoc, ale nevim, jak smazat kanaly.....když dam Instalace v menu, tak dam ladit automaticky a dlouho to hleda ale nic nenajde......
Odesláno 20. července 2013 11 let A dělal jste to takto ?: MENU-INSTALACE- a tlačítko OK na ovladači pokud ano pak by mohlo pomoct obnovit tovární nastavení postup: MENU-Nastavení Systému-Tovární nastavení-OK-OK on se restartuje dáte pin: 1234-OK-Jazyk Česky-OK-zvolte si 4:3 pokud máte starou čtvercovou TV nebo 16:9 pokud máte novější širokoúhlovou máte to tam i znázorněné -OK-AUTO-OK-1080i-OK a znovu OK a on se naladí
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.